Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám az edzéstervemet...

Hogyan tudnám az edzéstervemet/étkezésemet még célzottabban javítani?

Figyelt kérdés
Szóval olyan dolgot próbálnék csinálni, hogy zsírt égetni, mellette izmot építeni. Tudom mennyire öngyilkos vállalkozás ez. Most 23 vagyok férfi, 173cm, emellett 56kg, kb15-20 testzsír százalékkal (hátigen ezen az arányon próbálok változtatni). Hosszútávú célom az lenne, hogy a testzsír százalék 10% körül legyen, és minimum 65kg-ra felmenni, sztetek ez mennyire kivitelezhető, vagy mennyi idő lenne. Az étrenden már sokat változtattam, sok a fehérje, 3-4 liter víz naponta, szóval megvan a pozitív nitrogén egyensúly, de kevesebb kalóriát viszek be mint amennyi kell. Emellett eddig heti 2x úszok, és próbálok edzeni, eddig heti 5-6-szor de mindössze csak bodyweight training-et. Ezt már pár hónapja csinálom és az eredmény pozitív, legalábbis a tükör szerint, heh. SZóval gondoltam lépnék egy szintet, ehhez lenne pár kérdésem. Jó lenne emelni a kardió mértéket, sztetek egy fasted cardio, mondjuk kora reggeli futást beiktathatok plusszba mondjuk még 2-3 alkalom hetente? Fehérjeporokat eddig egyáltalán nem próbáltam, nem tudom szükségem van-e rájuk, vagy elég csak az étrend? Illetve itt van nem messze mellettem a Fitness 2000, 8000ft egy 10 alkalmas havi bérlet ami nem tűnik rossznak, menjek a gym-be vagy arra még nincs szükségem? Ha van még egyéb javaslatotok étrenddel edzéstervvel kapcsolatban, az örömmel venném:)

2016. júl. 14. 13:11
1 2 3 4 5
 31/45 likebike ***** válasza:
Ha ilyen hülyeségeket állítasz,akkor igen,buta vagy.Most meg jön a szokásos mellébeszélés,mert nem tudod bizonyítani,hogy miért lenne rossz:)).
2016. júl. 18. 14:43
 32/45 anonim ***** válasza:

Számos bizonyítékot felsoroltam, hogy annak aki egy kicsit is komolyan veszi a súlyzós edzést nem kéne sertéshúst ennie, de te nem voltál képes feldolgozni és megérteni a számodra új ismereteket.

De ez a te agyi problémád, örülök, hogy sok ilyen típusú ember van, mint te. Megkönnyítitek az életemet :)

2016. júl. 18. 14:58
 33/45 likebike ***** válasza:
Hát rajtad már nem lehet segíteni.Ha megeszel 300g karajt,akkor beviszel 24g zsírt,mi bajod lehet tőle.Semmi baj nincs a sertéssel,persze mértékkel kell fogyasztani,de ne mondj hülyeséget,hogy nem ehet egy testépítő disznót.Nyugodtan lehet enni,nem ördögtől való.
2016. júl. 18. 15:04
 34/45 anonim ***** válasza:

Egyed nagykanállal :)

Túlsúlyos embereknek nem ad szívet a kórház...

2016. júl. 18. 15:10
 35/45 likebike ***** válasza:
Nem vagyok túlsúlyos,f***kalap.Ha nem tudod felfogni,hogy nem árt semmit,akkor elég szűk a látásmódod.Sajnálom az embereket,akikkel edzesz.
2016. júl. 18. 15:15
 36/45 anonim ***** válasza:
Edzesz? Köszönöm az empátiát, de én nem sajnállak a agyi kapacitásod és a fizetési csekkeden lévő összeg miatt.
2016. júl. 18. 15:21
 37/45 likebike ***** válasza:

Megnézted a bankszámlám,miközben az agyat osztották?Mert hülyéknek nem adnak agyat.Ha tényleg értenél az edzéshez valamennyit,nem hordanál össze ilyen irdatlan baromságokat.De összefoglalom neked,hogy felfogd az agyacskáddal,amennyit összekapartál.

Igen,a disznónak van egy csomó zsíros,kukába való része.De vegyük most a karajt:

-Fehérje:21g/100g

-Zsír:8g/100g,semmi transzzsír

Semmi káros nincs benne vagy tudsz másról is?Mondd el,mi a rossz benne.Így nyíltan,mondd ki,mi a rossz abban,hogyha megeszek egy 100g-os karajt.Mi történik velem?Most kérlek ne gyere az ilyen lealacsonyító szavakkal meg a félrebeszéléssel.Így vonalkákkal írd ki a rossz tulajdonságokat.Segítek neked,a zsír miatt nem lesz rossz kaja.Várom.

2016. júl. 18. 15:29
 38/45 anonim ***** válasza:

Egy olyan állatnak a húsáról és zsírjáról beszélsz, amely mérhetetlen sok moslékot megeszik

(vagyis teletömik vele, tehát a táplálkozási szokásai igénytelenek)

és a legigénytelenebb életviteli szempontból is, mocsokban dagonyázik és éli életét.

Szerinted honnan származik a disznóól kifejezés amit a piszkos, rendetlen helyekre alkalmaznak?

A sertészsírt és sertéshúst még más állatok sem fogyasztják (még ők is ennyire igényesek, hogy ezt nem eszik meg).

Szépen mutat számszerűsítve a karaj, de gondolom nem nyersen eszed (a baktériumok miatt), tehát a karaj hő hatására kibocsátja magából a sertészsírt és te azt eszed, fentebb olvashatod MIÉRT nem jó.

Étkezésből csillagos ötös fiam :)

2016. júl. 18. 15:38
 39/45 likebike ***** válasza:

Ilyen alapon a csirke is rossz kéne legyen(tudod,injekciók,tápok stb),de ebbe most nem megyek bele.A sertés attól még belefér az étrendbe.Én sem azt mondtam,hogy erre alapozzunk,de egy rokonom,aki edz,egy pénzügyileg nem éppen jó időszakában ezzel tömegelt.Meg a változatosság gyönyörködtet.

Egy szó mint száz,én is tisztában vagyok azzal,hogy nem éppen a legtisztább állat és nem erre kell alapozni az étrendet,de nem kell leírni meg tiltani,mert igenis lehet enni,nem lesz belőle bajod.Mértékkel persze.

2016. júl. 18. 15:50
 40/45 anonim ***** válasza:

Most árultad el magad!

Alapozz egy emberre, aki sertéssel tömegelt, sok bukást és szenvedést kívánok :)

2016. júl. 18. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!