Hogyan tudnám az edzéstervemet/étkezésemet még célzottabban javítani?
Én lennék buta?Azt se tudod,mi az a tömegelés,ezért írod zárójelbe.Amúgy okos vagy,mert írod,hogy a hobbi gyúrós ne nevezze magát testépítőnek,de az anatómiakönyvet,amit sportolóknak írtak,ajánlod egy embernek,aki lehet nem jár versenyekre,nem élsportoló.Attól még nem lehetek sportoló,mert nem versenyzek?Nem nevezhetem magam testépítőnek,mert nem állok színpadon?Jó lenne gondolkozni egy kicsit,mielőtt osztanád az észt.
Kérdezz meg bárkit a kategóriából,szerintem a nagy részük nem fogja kifogásolni a sertést.Vagy mutass nekem egy kutatást,ami tényekkel bizonyítja,sok halálesettel,hogy a disznóhús rossz,ne csak beszélj és "hidd azt,hogy jól tudod".Na,várom azt a cikket,okostóni..-_-
Ki beszélt halálesetekről?
Már ez az egy fogalmi zavar bizonyíték arra, hogy intelligens vagy :)
Nem a kérdésre válaszoltál, természetesen jelentettem is moderátornak :)
"Szerinted miért emlegettem a haláleseteket?Ha nem hal bele senki és nem lesz senki beteg a sertéstől,akkor miért nem lenne egészségtelen?"
Ja, hogy ez így működik kedves bölcs testépítő mester uraság?
Akkor:
A csipsztől sem halnak meg emberek mégse eszik.
A gumicukortól sem halnak meg emberek mégse "tömegelnek" azzal testépítők.
A vattacukortól sem halnak meg emberek mégse azt eszik a testépítők diétázás alatt.
......
Logikából ötös érdemjegyet adok neked fiam.
1gramm szénhidrát 4kcal
1gramm fehérje 6 de abból 4számít
1gramm zsír 9kcal...
ezért kerüljük a magas zsír tartalmú élelmiszereket, mert zsírból nagyon egyszerű nagyon sokat enni. ettől függetlenül a disznóhúsban pont ugyan olyan zsír van mint a csirkében... ha tudatosan fogyasztod semmiben nem hátráltat, és az egészségedre sincs semmilyen hatással...
kis barátom, elolvastad a sárga kapszulát meg talán 1 "anatómiai" könyvet, amiben valószínűleg annyi infó volt, aminek a felét fel sem vagy képes fogni... és a fejedben kavargó káosz alapján játszod itt a nagyokos testépítő zsenit...
Jaj ne, most mi lesz, egy valószínűleg IQ szintjét 2 számjeggyel író ember néhány hozzászólás alapján elkönyvelt butának :(
Megyek és telesírom a párnám miközben kettévágom a konditerembérletemet és a pénzt meg elégetem amiből a jövő havi bérletet vettem volna és elkezdek sertéshúst enni, hogy biztosan fenn tudjam tartani azt az egészséges életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!