Csinálom az új edzéstervemet, és mivel tompa az agyam, soroljátok fel az összes szabad súlyos gyakorlatot, ami csak eszetekbe jut, had szemezgessek, hátha nem jut eszembe valami, vagy hátha nem is ismerek valamit?
Akikben esetlegesen felmerül, hogy sárga kapszulát ajánlgasson, mert azt hiszi kezdő vagyok, szólok, hogy régebb óta edzek, mint Bunny kitalálta volna, hogy megírja a sárga kapszulát... ha egyáltalán tényleg ő írta :)
Csak ötletbörzére van szükségem.
Kettes ezek saját súlyosak, neki meg szabad súlyos kell.
Kérdező neked meg csak azt tudom mondani, hogy a Sárga kapszulát már ismered, akkor barátkozz a Google nevű keresővel. :)
Mell: Fekvenyomás (különböző padállásokon), tárogatás, áthúzás, tolóckodás súllyal.
Hát: Felhúzás, evezés, fűrészelés, húzodzkodás súllyal.
Láb: Guggolás (elöl, hátul), merevlábas felhúzás, kitörés.
Váll: Mellről nyomás, állig húzás, oldal- és előreemelés, oldalemelés döntött törzzsel.
Kar: Bicepszhajlítás (kétkezes, egykezes [beforgatva, kalapács, koncentrált]), homlokra engedés,lórúgás, fej fölött egykezesessel nyomás, szűknyomás, hátsó fekvőtámasz súllyal, szűk tolóckodás súllyal.
Has: tárcsával felülés negatív padon.
Remélem nem hagytam ki sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!