Itt most mindenki ezekben a dolgokban hisz, hogy nincs értelme 45 fokos padon fekve nyomni, vagy nincs olyan hátnál hogy tömbösítés és szélesítés, a bicepsz edzéséhez nem kell külön venni a hosszú és rövid fejet? Szóval amiket a Suleimanos edző mond?
Ezt mondja a Suleimános edző.
Máshol is olvastad ezt?
Más edzők meg teljesen mást mondanak, és valamelyik közülük jobban néz ki mint Suleiman, valamelyik nem.
Ha beírod youtubera hogy valamelyik izomcsoportnak egy specifikus részét akarod edzeni, 100000 találat lesz, 100 gyakorlattal, elég tisztességesen kinéző edzőktől.
Most akkor kinek lehet vajon hinni? :O
Azt meg hogy Suleiman azt mondja hogy naturál nem lényeges, mert mindenki azt mondja.
Rich Piana az egyetlen ember az egész univerzumban aki használt valaha anabolikus szereket, mindenki más naturál.
Az az edző is Dorian Yates-t koppintja.
Ennyi erővel én is felhozhatnék testépítő legendákat, akik az én állításomat igazolják.
Ennyi, én is ezt mondom.
Valamiért a GYIK-on Suleiman egy hatalmas nagy sztár lett.
Nem tagadom hogy sok mindent letett az asztalra, de vannak mások akik még nála is többet, és ők meg mást mondanak.
Mindenki szépen próbálja ki hogy mi működik nála, aztán döntsön az alapján :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!