Zsombor9702 kérdése:
Lehet a bicepszedzést koncentrált bicepszgyakorlattal kezdeni?
Figyelt kérdés
A bicepsz edzésem a következőkből áll:
- Bicepsz rúddal 4x
- Bicepsz bicepszgépen
- Koncentrált bicepsz
Az a problémám, hogy a koncentrált bicepsz a végén nekem eléggé nehéz hiszen már nagyon el van fáradva addigra a kezem, és 6 ismétlést alig tudok belőle csinálni.
Szóval érdemes lenne-e nekem a koncentrált bicepszgyakorlattal kezdeni vagy sem?
2016. máj. 26. 15:35
1/8 anonim válasza:
minek? akkor meg rúddal megy kevesebb... de amúgy bicepszre elég 2 gyakorlat, pl bicepszezés egykezessel meg franciarúddal, és kész
2/8 anonim válasza:
Fölösleges egy ilyen pitsányi kis izomra ekkora volumen.
3/8 anonim válasza:
Bicepszre nem érdemesebb alsó fogással (plusz súllyal) húzódzkodni? Csomó helyen írják, hogy ezerszer hatásosabb, mint 15-féle különböző csigás-köteles izolálgatást végezni.
4/8 Cortez70 válasza:
A csigás bohóckodásoknál jobb, de a rudas és egykezes súlyzós gyakorlatoknál nem.
5/8 A kérdező kommentje:
Cortez, te miért ellenzed ennyire a csigás gyakorlatokat?
2016. máj. 26. 17:04
6/8 Cortez70 válasza:
Nem ellenzem, kiegészítésnek végzek én is, csak sokan sajnos erre alapoznak.
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak akkor van értelme izolációs gyakorlattal kezdeni az edzést ha gond van az agy-izom kapcsolattal. Amúgy vegyél vissza a súlyból ha nem megy a 6 ism. sem a végén és kész.
8/8 anonim válasza:
En a bicepszre ellenzem a csigát.
A volumened szerintem is sok.
En egy gyakorlatot csinalok bicepszre es nagy bicepszem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!