Itt most mindenki ezekben a dolgokban hisz, hogy nincs értelme 45 fokos padon fekve nyomni, vagy nincs olyan hátnál hogy tömbösítés és szélesítés, a bicepsz edzéséhez nem kell külön venni a hosszú és rövid fejet? Szóval amiket a Suleimanos edző mond?
Azért mondtam ezt mert semmit nem ért a testépítéshez, fogalma sincs ilyen dolgokról, hogy felső része vagy alsó része a mellkasnak, és mégis észrevette hogy a felső része nagyobb lett lényegesen.
Nem úgy dicsért meg hogy mennyit izmosodtam hanem konkrétan ezt mondta, pedig fogalma sincs az egészről.
De akkor lapozzunk.
Mi a helyzet Arnold könyvével? Ugye olvastok könyveket ilyen hangnemben kritizáltok?
Szóval minden idők egyik legnagyobb testépítő ikonjának miért vált be ez a módszer?
Haver mutass már egy képes ahol Schwarzeneggernek lapos volt a felső melle :D
És amúgy is egy natural edzésterv nem egyezik egy kokszos edzéstervével, ők úgy is fejlődnek ha egy izomcsoportra 7 féle gyakorlatot csinálnak, nekünk semmi értelme annak.
Na jó ennyi elég volt, nem lehet veletek rendes stílusban beszélgetni.
Heroldka okés, mondjuk hogy buta vagyok (De egyébként nem), de legalább 193 cm, nem 170 alatti kis frusztrált manlet gyerek :)
Csodálkozol hogy a nők már nem csak esztétikai okokból menekülnek a hozzád hasonló hobbitoktól, de még az erősödő jellembeli sztereotípiák miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!