Itt most mindenki ezekben a dolgokban hisz, hogy nincs értelme 45 fokos padon fekve nyomni, vagy nincs olyan hátnál hogy tömbösítés és szélesítés, a bicepsz edzéséhez nem kell külön venni a hosszú és rövid fejet? Szóval amiket a Suleimanos edző mond?
Pl én már egy ideje lényegesen több gyakorlatot végzek a mell felső részét célozva (emiatt a kijelentés miatt itt sokan keresztre feszítenének tudom)
dem ost lényegesen jobban is néz ki a mellkasom mert a fenti részben sokkal nagyobb ívelés van, ami idáig nem volt, amíg elsősorban a lenti részt céloztam meg (most már vendettát is állnátok rajtam tudom)
És pl Arnold könyvében miért van így magyarázva minden hogy az izomcsoportok külön részeit is mindig figyelmebe kell venni?
Olyat egyébként sokat láttam hogy valakinek nincs széles háta csak vastag.
Olyat is hogy alsó mellkasa van felső meg 0 (én is olyan voltam egy ideig)
Olyat is láttam aki ha befeszíti a bicepszét kipattan a csúcsa, de hideg semmi karja nincs (pl vegan gains)
Olyat egyébként sokat láttam hogy valakinek nincs széles háta csak vastag. : olvassad el megint amit irtam
Olyat is hogy alsó mellkasa van felső meg 0 (én is olyan voltam egy ideig): mi az az alsó meg felső mellkas? u mean mellizom felső és alsó része?
Olyat is láttam aki ha befeszíti a bicepszét kipattan a csúcsa, de hideg semmi karja nincs (pl vegan gains): olvassad el megint amit irtam
Azért mert lényegesen kevesebb ideje csinálom, kb fél éve, és a sima klasszikus fekve nyomást vagy 4 évig csináltam ,és most ez alatt a fél év alatt többet változott a felső rész, mint az előtte való 4 évben.
Egyébként most ezt nem kötözködésből mondom, csak bezsélni akarok erről a témáról, és érdekel mások véleménye/Személyes tapasztalata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!