Itt most mindenki ezekben a dolgokban hisz, hogy nincs értelme 45 fokos padon fekve nyomni, vagy nincs olyan hátnál hogy tömbösítés és szélesítés, a bicepsz edzéséhez nem kell külön venni a hosszú és rövid fejet? Szóval amiket a Suleimanos edző mond?
A pókhajlítástól sokat csúcsosodott a bicepszem.
Ez inkább a bicepsz alsó részét stimulálja.
heroldka rohadtul nem tökmindegy, mert annak sokkal fontosabbnak kéne lenni, hogy civilizált emberi lények vagyunk, és ennek megfelelően kellene beszélnünk egymással.
Az meg még kevésbé emberibb hogy a kérdező átment személyeskedésbe, még ha provokálták akkor is.
Egyébként ez egy aktuális kérdés, száz helyen lehet róla olvasni más-más megközelítésben, meg lehetett volna ezt rendesen beszélni, különböző véleményeket meghallgatva, csak sajnos az itteni emberek erre nem képesek.
" Lehet,hogy megnő az izom,és attól olyan illúziót fog kelteni,mintha megváltozott volna az alakja,de ez csak illúzió. " :DD
én teljesen civilizáltan, kulturáltan és intelligensen társalgok mindenkivel.
Én speciel teljesen normális stílusban írtam végig, de ugye ha nem értesz egyet és érdemben nem tudsz ellenérvelni, megy hisztizés.
30%-os edzésterve:
Pókhajlítás 4x17
Izolációs felhúzás 5x20
Fekvenyomás 150 kg-mal 5x13
Úgy kell, felrdítsd el, amiket írok, te fas.zopó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!