Egy naturál testépítőnek kb hány kg lehet a max 6-8 ismétléses felhúzásban?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez változó lehet, de úgy kb. átlagban?2016. máj. 26. 18:04
31/112 Cortez70 válasza:
De van. Naturálban erősödni is kell, ha nőni akarsz. Egy koxos meg pumpálgatással is izmosodik.
32/112 anonim válasza:
5 szabályos ismétléssel amin nem rángatom a súlyt mim is megy tönkre mesélj csak?!
33/112 anonim válasza:
Én 6-ot írok, te meg 5-öt? :D
1 ismétlésen megy a vita...
Azért nem megyek 6 alá, mert az kevésbé jó testépítés szempontjából, tapasztaltam magamon. Ilyen egyszerű.
34/112 anonim válasza:
Azért a 0 izomstimuláción kiégtem.
35/112 anonim válasza:
Akkor dobjuk még fel a témát! :D Mi a helyzet a 6x3-as edzésprogrammal? :P
36/112 anonim válasza:
6 ismétlés alatt már inkább a technika dominál.
37/112 anonim válasza:
:DDDDDDD ja értem te a technikáddal emeled fel a súlyt kizárólag ebben az esetben. Izom munka elhanyagolható. Reális :DD
38/112 anonim válasza:
Az lehet hogy neked más vált be, de amit te mondasz az egy kivételes eset, az emberek nagy része 3-4 év edzés után csak akkor tud fejlődni ha nagyon nagy súlyokat mozgat meg és az nem a 8-10 ismétlés lesz...
39/112 A kérdező kommentje:
Látom a kérdésre nem érkezik sok válasz :D
Monty most olvastam a másik kérdésnél, hogy 75 kg vagy :)
Ezek után tényleg ilyen hangnemben kell kritizálnod másokat?
2016. máj. 26. 19:45
40/112 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mekkora súlyt mozgatsz, hanem hogy stimulálva legyen az izom.
Akkor súllyal, amibe 6-ot sem tudsz nyomni, nem tudsz koncentrálva edzeni, be fog számlni a többi izom is, a célzott izom meg minimális terhelést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!