Egy naturál testépítőnek kb hány kg lehet a max 6-8 ismétléses felhúzásban?
Ha egy ismétléyes maximummal bohóckodsz, max a technikádat fogod fejleszteni, nem pidig az izomzatodat.
6 alá nem megyünk.
Monty, értsd meg hogy itt mindenki, névtelenül, kép nélkül mond véleményt, szóval még ha igazad is van, így nincs nagy súlya.
Nekem, és ahogy látom másoknak is ez eléggé meglepő.
Szóval ha megkérhetnélek támaszd már ezt alá valami hiteles forrással, mert én mindenhol azt olvastam hogy a testépítésben nincs 1 ismétléses max.
Jól van Montykám, akkor csinálj oldalemelésből, meg tárogatásból is 1 ismétléses maxokat :)
Azt gyere fel ide minden nap habzószájjal, és írd az össze lehet "lehet ez naturál" kérédsre, hogy dehogy lehet, szrabbul nézek ki nála sokkal tuti nem naturál :)
Aztán csodálkozol hogy még vezetésénél is fájni szokott a hátad :)
6 alá nem megyünk,atya úristen miket olvasok itt, icf 5x5 edzésről hallottál már?:D
Én teljesen egyetértek montyval,pont, hogy a felhúzással lehet a legnagyobb súlyt megmozgatni, ki az aki soha nem nézett még maxot belőle?Vagy legalább évente fél évente nem nézi meg hogy mennyit fejlődött?
Ez a 6 ismétlés alá nem megyünk inkább 4 ismétlés alá nem megyünk, de ez se aranyszabály, hogy megdöglik aki 4 alá merészel menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!