Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy naturál testépítőnek kb...

Egy naturál testépítőnek kb hány kg lehet a max 6-8 ismétléses felhúzásban?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez változó lehet, de úgy kb. átlagban?
2016. máj. 26. 18:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
0 izomstimulálás?:DD és még te szólsz le engem? Ez szánalmas.
2016. máj. 26. 18:40
 12/112 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy ismétléyes maximummal bohóckodsz, max a technikádat fogod fejleszteni, nem pidig az izomzatodat.

6 alá nem megyünk.

2016. máj. 26. 18:41
 13/112 Cortez70 ***** válasza:
Lehet menni 6 alá is, attól az még izommunka,sőt. Maxra nem kell sűrűn menni, de néha nem árt.
2016. máj. 26. 18:44
 14/112 A kérdező kommentje:

Monty, értsd meg hogy itt mindenki, névtelenül, kép nélkül mond véleményt, szóval még ha igazad is van, így nincs nagy súlya.

Nekem, és ahogy látom másoknak is ez eléggé meglepő.

Szóval ha megkérhetnélek támaszd már ezt alá valami hiteles forrással, mert én mindenhol azt olvastam hogy a testépítésben nincs 1 ismétléses max.

15/112 anonim ***** válasza:
100%
6 alá nem megyünk?:DD biztos ezért a legjobbml testépítő módszerek egyike naturálon az 5x5-özés. Ismétlem maxokat ritkán nyomunk, vagy húzunk retardáltak n hetente eztnem fogjátok fel. Én nem is értem , hogy bírja ki valaki hogy évekog felhúz és sose nézi meg a maxát egyszer se?:D nem érzitek ennek a gyakorlatnak a pikantériáját rohadtul.
 16/112 anonim ***** válasza:
Azért olvasod mindenhol ezt mert minden cikket koxos gyökerek írnak akik csak a pumpálgatáshoz értenek.
2016. máj. 26. 18:47
 17/112 anonim ***** válasza:
0%

Jól van Montykám, akkor csinálj oldalemelésből, meg tárogatásból is 1 ismétléses maxokat :)

Azt gyere fel ide minden nap habzószájjal, és írd az össze lehet "lehet ez naturál" kérédsre, hogy dehogy lehet, szrabbul nézek ki nála sokkal tuti nem naturál :)

Aztán csodálkozol hogy még vezetésénél is fájni szokott a hátad :)

2016. máj. 26. 18:47
 18/112 anonim ***** válasza:
50%
Én is szoktam maxot nézni, de nem erre alapozok.
2016. máj. 26. 18:48
 19/112 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide az oldalemelés te szerencsétlen barom? Minek terelsz ilyen hülyeségekkel? Nem izolációrólvolt szó. De figyelj én leszarom srácok, nehogy 6 ism alatt felhúzzatok mert lepattan rólatokaz izom és szetszakad a seggetek, aztán nem lesztek igazi bádisok.
2016. máj. 26. 18:49
 20/112 anonim ***** válasza:
100%

6 alá nem megyünk,atya úristen miket olvasok itt, icf 5x5 edzésről hallottál már?:D

Én teljesen egyetértek montyval,pont, hogy a felhúzással lehet a legnagyobb súlyt megmozgatni, ki az aki soha nem nézett még maxot belőle?Vagy legalább évente fél évente nem nézi meg hogy mennyit fejlődött?

Ez a 6 ismétlés alá nem megyünk inkább 4 ismétlés alá nem megyünk, de ez se aranyszabály, hogy megdöglik aki 4 alá merészel menni.

2016. máj. 26. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!