Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy naturál testépítőnek kb...

Egy naturál testépítőnek kb hány kg lehet a max 6-8 ismétléses felhúzásban?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez változó lehet, de úgy kb. átlagban?
2016. máj. 26. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/112 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem miért a 6-8 ismétlése érdekel, miért nem az 1 ism. max?
2016. máj. 26. 18:08
 2/112 A kérdező kommentje:

Egy ismétlés, és a a testépítés nem a legjobb barátok szerintem.

Akkor erőemelőt kérdeztem volna és nem testépítőt.

2016. máj. 26. 18:11
 3/112 Cortez70 ***** válasza:
Akár 200, sőt 250 feletti súllyal is, de egyénfüggő.
2016. máj. 26. 18:13
 4/112 anonim ***** válasza:
52%
Aha és ha ennyire biztos vagy ebben az állításodban, akkor meg nem mindegy a max? Akkor neked a súly nagysága úgysem lényeges hiszen testépítő vagy:) hagyjukmár. Hogyne számítana, főleg felhúzásnál, főleg naturálként.
2016. máj. 26. 18:13
 5/112 A kérdező kommentje:

Dehogynem lényeges, csak nem 1 ismétléssel, hanem legalább 6-al :)

Nem tudom honnan veszed, hogy 1 ismétlés számít bármit is a testépítésben, de szívesen olvasnék róla ha adsz linket, lehet nekem nincs igazam.

Egyébként baromi nagy a sérülésveszély is 1 ismétlésnél, ezért sem akarom annyira erőltetni.

2016. máj. 26. 18:22
 6/112 anonim ***** válasza:
58%
Felhuzast ertelmetlen 8 ismetlessel vegezni.
2016. máj. 26. 18:25
 7/112 anonim ***** válasza:
6%

Monty te ilyen hatalmas nagy baromságokat minek mondasz ennyire magabiztosan, és ilyen cinikus hangnemben?

1 ismétlés nincs a testépítésben, főleg nem naturálként.

Ha nincst ürelmed komolyabb könyveket olvasni, akkor zet akár bármelyik rövidebb cikkben is megtalálod, vagy esetleg néz a profikról videókat, ők sem cisnálnak ilyet soha.

Hatalmas sérülésveszély + 0 izomstimulálás.

Drogosoknak még mindig hazsnosabb, azok még attól is nőnek ha ki kell porszívózni a zsobát...

2016. máj. 26. 18:32
 8/112 anonim ***** válasza:
50%
Mi az a nagysúlyőrület, Ronnie Coleman-t koppintjátok?
2016. máj. 26. 18:33
 9/112 anonim ***** válasza:
Butaságokat beszélsz. Ha megfelelő a technika és elég erős már a törzs, alsóhát, fel van vezetve megfelelően, akkor semennyivel sem sérülésveszélyesebb az 1rm, mint az 5-6 ismétlés. Naturálban igen is megéri maxokar nyomni mert egy bizonyos szint után ha nem kezdesz erőemelni, nem fogsz tovább fejlődni. Hiába vagy testépítő, ha nem növeled az erődet izmot se fogsz tudni felpakolni már akár 2-3 év után se.
2016. máj. 26. 18:36
 10/112 anonim ***** válasza:
És 1rm-et amúgy se minden héten nyomunk nemtudom mi a szart lázadoztok. Ha ennyire nem fontos szerintetek az erő a testépítésben akkor mi a szarnak kérdezi, hogy mennyi lehet a max ennyi megannyi ismétlésnél? Akkor nem tökmindegy?
2016. máj. 26. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!