Egy naturál testépítőnek kb hány kg lehet a max 6-8 ismétléses felhúzásban?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez változó lehet, de úgy kb. átlagban?2016. máj. 26. 18:04
101/112 Cortez70 válasza:
Képet akkor. Fax nélkül. ;)
102/112 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy erre kell alapozni, megint kitalált dolgokat irogatsz.
103/112 anonim válasza:
Cortez megint megmondta a tutit :D
Jaja, jöhetnek a képek. Én ugyan rakhatnék képet, de nincs mit mutatni egyáltalán. Hacsak nem egy előtte-utána képet 15 hónap diéta után :D
104/112 Cortez70 válasza:
Amúgy poén volt persze. Lehet nagyobb a gyerek, de ez nem jelenti, hogy igaza is van.
105/112 anonim válasza:
De de, ha meg neked pisztolyod van és lelövöd, akkor neked lesz igazad. Neandervölgyieknél ez íg működik.
106/112 anonim válasza:
Megint?
Még az elején írtam. A 97.-nek idéztem, aki próbált degradálni.
Nem a megszokott módom csinálom a dolgokat, de nekem ez beválik.
107/112 anonim válasza:
Hallod jogod van úgy csinálno ahogy te akarod, csak akkor ne ugass le másokat, ha nem a te speciális módszereid ajánlotta az átlag halandóknak. Te ilyen csodagenetika vagy úgylátszik :DD
108/112 anonim válasza:
Pedig ebben az esetben, én vagyok a séma mellett.
Alap, hogy 6-20 a testépítők ismétlésszáma.
109/112 anonim válasza:
"Alap, hogy 6-20 a testépítők ismétlésszáma."
Szerintem most menj aludni, ez volt az eddigi legnagyobb fas.zság amit írtál ma.
110/112 anonim válasza:
Szép álmokat nektek/160 kilós fekvenyomás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!