Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néztek rátok a csajok...

Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Hol volt a kép? Én nem láttam...
2016. márc. 18. 19:04
 82/84 anonim ***** válasza:

Jah, egy fogatlan, bibircsókos vén banya vagyok azonnal, mert nem bújok azonnal mindenkivel ágyba... ;) :D

Gondolkodtam, reagáljak-e valamit.... Nagyon örülök, hogy az a 6 évvel ezelőtti kiszivárgott kép (ezért nem kap azóta képet rólam, csak az, akiben maximálisan megbízok) ennyire sikert aratott. Tény, el voltam hízva, az is igaz, na meg nem a legjobbkor készült. Megnéznélek Titeket egy 12 órás műszak után, ami előtt két órát aludtatok... Biztos fantasztikusak vagytok olyankor is. :)

Igen, már túl vagyok a 40-en, nem olyan feszes a testem, mint 18 évesen. Van pár ránc, és pár ősz hajszál is. Szépségversenyre sem készülök, de azért ez a beszólás elég bunkó megnyilvánulás volt.

Még akkor is, ha nem egyetlen rosszul sikerült kép alapján ítélnétek meg az embert.

A valós, mai formámat a gyakoriról két ember ismeri össz-vissz, abból egy fordul elő itt. Hacsak régről nem szivárgott ki a személyem valódi kiléte...

A lényeg: Nem, valóban nem vagyok kimondottan szép, de azért ennyire nem tragikus a helyzet. Ha akarnék (nem akarok, 22 éve élek stabil, jó házasságban), simán találnék szexpartnert magamnak, rendszeresen nálam 10-20 évvel fiatalabbak környékeznek meg. ;)

De a kérdés nem rólam szól, és nem örülök, hogy idáig fajult.

Ha egy nőnek vannak alapelvárásai, akkor már hátba kell támadni? Nagyon örülök, hogy a valós életben nem ilyen emberek vesznek körül!

Azoknak pedig, akik kifejezték a megnyilvánulás iránti nemtetszésüket, köszönöm. És javaslom, térjetek vissza az eredeti kérdéshez.

A csajoknak meg javaslom, ne szóljanak hozzá. Mi nem tudjuk jól, mit akarunk, ezek a srácok úgyis jobban tudják. :)

2016. márc. 19. 09:09
 83/84 A kérdező kommentje:
A tizen-huszonéves lányok nemtudják mit akarnak, ezért könnyű őket levenni a lábukról(a kivételek kevesebbek), akik 25éven felülvannak(elvileg 25éves korában állapodik meg az ember az életével, nem igazán akar belekezdeni új dolgokba) azok keresik a hosszútávú kapcsolatot, de ez is csak statisztika. Ebből max powerpoint prezentációt lehet csinálni, nem lehet általánosítani, de vannak általános szokások. Egyébként öröm látni hogy régi motoros gyk-sok vagytok :,D
2016. márc. 19. 09:36
 84/84 anonim ***** válasza:
Vera én szeretlek. <3 Mutatsz képet? :D
2016. márc. 19. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!