Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néztek rátok a csajok...

Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 Cortez70 ***** válasza:
Csak itt mindenki nagyon kigyúrt de ha képet kell tenni akkor meg mégsem. Na mindegy, azért szép történet volt. Találsz majd normális nőt, akinek bejön az izmosabb forma.
2016. márc. 17. 19:07
 12/84 anonim ***** válasza:

Mindig ezt csinálja mindenki, mint a barátnőd 75%-os. Anyám, tesóm, nagyanyám, haverok, mindenki húzna vissza.. Menjek inni velük, pizzázzunk, igyak kólát és gúnyolódnak mindenen, hogy van benne egy kicsi cukor, úgyhogy ne igyam meg egyem meg.

Én pedig élvezem, ahogy hülyének néznek, mélyen belül úgyis tudják, hogy én csinálom jól.

2016. márc. 17. 19:10
 13/84 A kérdező kommentje:

Szerintem a barátnőd arra volt féltékeny, hogy te tudtál mit kezdeni magaddal, ő meg nem, aagy féltett más szukáktól.

A család, a barátok meg alap hogy visszahúznak.

2016. márc. 17. 19:12
 14/84 anonim ***** válasza:
100%

A "legtöbb nő sz.rik rá" szerintem is túlzás.Engem sokkal többen megnéznek azóta.A külső az,amit ők is észrevesznek legelőször,és a legtöbbjüknél eléggé befolyásoló tényező ugyanúgy,mint nálunk férfiaknál,ha ránézünk egy nőre.Persze a "kigyúrtság" csak egy dolog.A jó külső lehet simán sportos is,vagy átlagos testalkatú,esetleg kicsit macis(nem kövér)de jó megjelenésű(öltözködés,testbeszéd,ápoltság)és persze az arc is sokat számít.Ezen kívül meg a viselkedés,humor,önbizalom,stb.

Mondjuk azért alkalmi és hosszabb kapcsolatot sem árt megkülönböztetni,mert alkalmiban elsősorban nem a belső értékekre lesznek kíváncsiak.

2016. márc. 17. 19:16
 15/84 anonim ***** válasza:
100%

Engem támogatott a családom viszont. Édesapám súlyemelő volt. Ő motivált az elején, hogy eddzek súlyokkal, aztán a testépítésnél kötöttem ki.

Viszont a barátnőmet meg a múltkor láttam besétálni a város egyik nagy fitnesz termébe néhány másik csajjal. Akkor akadt meg a szemem rajta, amikor álltam a kocsival a pirosnál. Lehet a sok torta meg sütemény elrontotta a kis habtestét.

2016. márc. 17. 19:17
 16/84 Cortez70 ***** válasza:
28%
Oké, akkor mindenkit megnéznek aki izmos, csak engem nem. Pontosítottam. :)
2016. márc. 17. 19:17
 17/84 anonim ***** válasza:
100%
7-es, a barátnőd eleve defektes lehetett. Csodálom, hogy a kajaborogatást elnézted neki, azzal a lendülettel verném ki a fogait, rohadt qrva..
2016. márc. 17. 19:19
 18/84 anonim ***** válasza:
66%
a fenéket nem nézik a nők hogy izmosak legyenek alapelvárás náluk csak mindig azt majmolják hogy jaj nekem nem jönnek be a kigyúrt pasik aztán mindig ilyen gorillákat látok jó csajokkal érdekes.....
2016. márc. 17. 19:21
 19/84 A kérdező kommentje:
Szerintem a gyúrással, és erősportokkal csak pozítivan jössze ki, hiszen külsőleg is jól fogsz nézni, ezzel eggyütt az önbizalmad is megnő, a viselkedésed is más lesz, nyitottabb leszel, ez egy folyamat, amit szeretnék elkezdeni. Cortez70 gondolom te már úgy nézel ki mint dan kovacs. Eddzel, van erőd, testalkatod, de a kor nem hazudik :/ :D
2016. márc. 17. 19:21
 20/84 anonim ***** válasza:
Anthony, nem vagyok az erőszak híve. Nyilvánvaló, hogy nem hagytam magam. De nőre nem szoktam kezet emelni egyáltalán. Én is visszavágtam neki, csak nem veréssel, hanem ésszel meg előfordult, hogy egy picit megtréfáltam.
2016. márc. 17. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!