Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?
Mindig ezt csinálja mindenki, mint a barátnőd 75%-os. Anyám, tesóm, nagyanyám, haverok, mindenki húzna vissza.. Menjek inni velük, pizzázzunk, igyak kólát és gúnyolódnak mindenen, hogy van benne egy kicsi cukor, úgyhogy ne igyam meg egyem meg.
Én pedig élvezem, ahogy hülyének néznek, mélyen belül úgyis tudják, hogy én csinálom jól.
Szerintem a barátnőd arra volt féltékeny, hogy te tudtál mit kezdeni magaddal, ő meg nem, aagy féltett más szukáktól.
A család, a barátok meg alap hogy visszahúznak.
A "legtöbb nő sz.rik rá" szerintem is túlzás.Engem sokkal többen megnéznek azóta.A külső az,amit ők is észrevesznek legelőször,és a legtöbbjüknél eléggé befolyásoló tényező ugyanúgy,mint nálunk férfiaknál,ha ránézünk egy nőre.Persze a "kigyúrtság" csak egy dolog.A jó külső lehet simán sportos is,vagy átlagos testalkatú,esetleg kicsit macis(nem kövér)de jó megjelenésű(öltözködés,testbeszéd,ápoltság)és persze az arc is sokat számít.Ezen kívül meg a viselkedés,humor,önbizalom,stb.
Mondjuk azért alkalmi és hosszabb kapcsolatot sem árt megkülönböztetni,mert alkalmiban elsősorban nem a belső értékekre lesznek kíváncsiak.
Engem támogatott a családom viszont. Édesapám súlyemelő volt. Ő motivált az elején, hogy eddzek súlyokkal, aztán a testépítésnél kötöttem ki.
Viszont a barátnőmet meg a múltkor láttam besétálni a város egyik nagy fitnesz termébe néhány másik csajjal. Akkor akadt meg a szemem rajta, amikor álltam a kocsival a pirosnál. Lehet a sok torta meg sütemény elrontotta a kis habtestét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!