Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néztek rátok a csajok...

Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
100%
A mai (főleg a fiatalabb) emberkékhez képest ezek már elég nagy elvárások. A fele írni sem tud normálisan, pedig ahhoz, amit pl. mi most használunk, nem kell diploma. Lásd a 48%-os úriembert. Ez szokott engem főleg kiakasztani itt. Nem kell mindig perfektül, meg én is hibázok biztosan, de azért legyen már egy szint.
2016. márc. 17. 19:59
 32/84 anonim ***** válasza:
ha meg van a jó külső meg az izom nem érdekli a nőket hogy milyen a személyisége a férfinak !
2016. márc. 17. 19:59
 33/84 anonim ***** válasza:
61%
#32: egy igazi nőt érdekel. ;)
2016. márc. 17. 20:01
 34/84 anonim ***** válasza:
nem kell a rizsa már nem vesszük be a kamu dumát hogy elég ha a férfi kedves meg romantikus a többi nem számít
2016. márc. 17. 20:03
 35/84 anonim ***** válasza:
61%
Ki beszélt itt kedvességről, meg romantikáról? :D
2016. márc. 17. 20:07
 36/84 anonim ***** válasza:
61%
És azt sem mondtam, hogy a többi nem számít... Csak azt, hogy a jó test önmagában édeskevés.
2016. márc. 17. 20:07
 37/84 anonim ***** válasza:

"Hát, nem tudom, de nekem alkalminál se lenne mindegy a másik fél jelleme, intelligenciája...

Ha már valakit beengedek az ágyamba, baromira nem mindegy, hogy húsként kezel, vagy magas szexuális intelligenciával bír, és én is mindent megkapok..."

Ok,ezt értem,magas szintű szexuális élményt akarsz.

"A külső csak egy dolog... alkalminál is. max annyi, hogy más jellembeli tulajdonságok számítanak, mint párkapcsolatnál."

Egy jó testű,jóképű,de ágyban rossz palit otthagynál akció közben egy pocakos,szakállas,alacsonyért,aki viszont minden porcikádat eltalálja,emberként-nőként is bánik veled,utána rózsával cirógatna,ha az rögtön leváltaná?

Konkrétan mit jelentenek neked a más jellembeli tulajdonságok közötti különbségek alkalminál,meg nem alkalminál?

Bocs a fárasztó kérdésekért:)

2016. márc. 17. 20:13
 38/84 anonim ***** válasza:
érdekes felfogás vera! a nő társaidnál nem ezt tapasztalom elég csak lemenni valamelyik Budapesti szórakozóhelyre
2016. márc. 17. 20:18
 39/84 anonim ***** válasza:

#37: a prividre válaszoltam.

Hozéármándó: talán nem az éjszakai szórakozóhelyeken kellene igazi nőket keresgélned. ;)

2016. márc. 17. 20:26
 40/84 anonim ***** válasza:
83%
Igen mert ha egy nő neadjisten szeret szórakozni akkor mar nem is lehet igazi nő csak egy lecsuszott alkoholista drogos plazacica mur**anc ugye Vera? Ha már boki a csorod az általánosítas akkor te se tedd ugyanazt.
2016. márc. 17. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!