Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 17:32
61/84 anonim válasza:
Már előzőleg megírtam hogy kicsi humor, jófejkedés és ha ezek alapján bejöttök egymásnak, vonzódtok testileg akkor a többi már úgyis az ágyban fog kiderülni. Jól írják fentebb, a bulis példa egy reális helyzet.
62/84 Cortez70 válasza:
A jó humorhoz is kell egy alap intelligencia. Pont ez várja el jogosan Vera. ;)
63/84 anonim válasza:
60. Ja,értem, szóval aki kedves, figyelmes, az mind tuti jó az ágyban, aki meg egy taplómacsó, az mind s.zar...egyéb sztereotípia?:DD Érdekes, azt vettem észre a nők pont a "rosszfiúkat" részesítik előnyben az ágyban, nem a kedves jó kisfiúkat, akik körülugrálják őket. (főleg ha tényleg csak egyéjszakás szexről van szó). Nemafigyelmességért fognak vele elmenni dugni.
64/84 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a humor intelligencia stb stb kell a nőknek azért látom hogy a bunkó tirpák szedi fel a legjobb nőket aki meg normális az max haver pincsikutyának kell neki! a nőknek 2 féle férfi kell akivel dugnak meg akivel lelkizni tudnak...
65/84 Cortez70 válasza:
Gondolhatjátok így, de Verának akkor is joga van eldönteni kivel megy el, nem muszáj taplót választania, mert szerintetek az a menő.
66/84 anonim válasza:
Ja jó, szóval csak ez a két véglet van, a tapló, meg a kedves, 130-as IQ-jú (akiről tudja előre hogy jó lesz az ágyban).
67/84 Cortez70 válasza:
Nem. Ezért írtam, hogy kell egy alapszint. Nem kell professzornak lenni.
68/84 A kérdező kommentje:
Teccesz Genyó xD ez jó volt. Nagyon egyszerű, áll a répa, kanos vagy mint atom, szórakozóhelyen vagy(!) plusz pont, ha ki vagy gyúrva, és a csaj is tudni fogja a szitut, arra az éjszakára meg lesz a numera. Ha meg a nőnek ugye kell intelligencia, figyelem, atom az ágyban stb. arra ott a hímringyó, arra találtk ki őket.
2016. márc. 18. 15:14
69/84 anonim válasza:
Amúgy meg hiába akarjátok bemagyarázni, ezt a "számít a belső" dumát is, ha csak alkalmit akar a nő, hogy a másikat "kihasználja" szexuálisan, nem kérdés melyiket válassza:
Ő itt kedves, intelligens, humoros:
Ő meg itt egy a macsó kissé önimádó alfahím:
10-ből 10 nő a másodikat választja, ha csak szexet akar 1-2 alkalomra,a többi csak duma!
70/84 anonim válasza:
Utolsó válaszhoz:
Persze,hogy a másodikat választja.A csajokban benne van a "kúva" jelzőtől való félelem,ezért tompítanak azzal,hogy ilyenkor is számít a belső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!