Elmesélem a történetemet. A barátnőmmel 6 éve voltunk együtt, amikor feljöttem ide és itt írták, hogy olvassam el a Sárga Kapszulát. Nem tudtam, hogy ennyire meg fog fertőzni ez a sport. Edzettem folyamatosan, tömegeltem és egy év alatt felszedtem 10 kiló izmot, szóval 180 centihez 80 kiló lettem. Nagy mellkas, szálkás karok. A barátnőm állandóan azt mondta, hogy túl erős vagyok, túl gyorsan izmosodok és állandóan kereste a kokszot a cuccaim között. Azt se szerette amikor elkezdtem vele bicepszezni vagy fej felé nyomni. Nem bírta már, hogy minden nap pontosan 8 óra 50 perc 20 másodperckor eszem a zabot a proteinnel és a "porokat" sem. Egyszer kirakta a proteint a vödörből és abban csinált felmosóvizet. Már néha proteinnel púderezett, persze suttyomban. Borotválom is magam, ez se tetszett neki, szóval elkezdte használni a borotváimat. Én mindig tisztán tartom őket, ő viszont leborotválta a szőrét és úgy hagyta, olyan ordasan, szőrösen. Egyszer rám borította a csirke-rizst és röhögve végignézte ahogy megeszem, mert jól tudja mennyire fontos a tápanyagbevitel. Olyanokat is csinált szálkásítás alatt, hogy behozott egy rohadt nagy tortát és elkezdte két pofára enni. Közben beült az ölembe és kérdezgette, hogy nem-e kérek. Röhögve mondta, hogy nincs benne protein, de finom. Durvább esetekben a képembe nyomta a süteményt vagy hozzám vágta, de olyan is volt, hogy rám kente, stb. Ilyenkor elkezdődött az óvodás harc. Az Arnoldos posztereimen vágott körmöt, afelett festette a körmét, minden szart azon csinált, csak egyszer kaptam rajta, de akkor már késő volt. A kedvenc Arnoldos könyvemmel támasztotta ki az ajtót is, persze felszedtem és eldugtam, mielőtt tönkretette volna. Szexelni nem akart, ezzel kínzott, mert tudta, hogy nem bírom sokáig. Amikor próbáltam rámászni, amit korábban szeretett, akkor elakart lökni magától, hogy a 100 kilós gránit tömör, faragott koxos izmos testemmel összetöröm és fogyjak le 60 kilósra, mert ez így nem állapot. Én ilyenkor visszakérdeztem, hogy az Éhezők viadalára ne nevezzek be? Végül egy hónap nyűglődés után elbúcsúztunk egymástól, persze utólag még benyögte, hogy kicsi volt a péniszem és ezért gyúrok, nincs önbizalmam, stb. Facebookon letöröltem az ismerősök közül meg le is tiltottam ahol lehetett, de telefonon még elért, így kaptam egy sms-t, amiben bocsánatát fejezte ki és bevallotta, hogy irigy volt és a posztereimen vágta a körmét, stb. A súlyzómat meg addig lökdöste a szobában ameddig betört a szekrény, nem is véletlen volt. És rémesen haragudott rám, mert nem ettem meg a süteményeket amiket direkt szálkásítás alatt hozott, de ő így akart visszacsábítani, mert elvileg úgy érezte, hogy a súlyokba vagyok szerelmes. Pedig nem vagyok az. Egyébként kérdező nyugodtan gyúrd ki magad.