Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?
Akkor ezek szerint egyedi eset vagyok... Azt hiszem, itt egyedül Cortez érti, miről is beszélek.
Aki bunkó, tirpák, azt az sem fogja érdekelni, nekem mi a jó az ágyban. Na meg igenis elvárok némi tiszteletet. Igen, az alkalmitól is!
Aki meg figyelmes, az már attól jobb az ágyban, hogy oda fog figyelni arra, mire hogyan reagálok, és érdekelni fogja, hogy én is jól érzem-e magam, és mindent megtesz érte.
És végül - és ezzel a témát szerintem részemről le is zárom - hadd tudjam már én jobban, hogy kivel megyek el alkalmiban, és hogy mennyire számít nálam egy férfi kigyúrt állapota. ;)
Bence eltalálta a lényeget. Ad némi pluszt, de nem ez a döntő tényező. ;)
Vera, te mire vagy ilyen nagyra magaddal?
Múltkor kirakta valamelyik troll a képedet, mindenki rajtad röhögött, hogy hogy nézel ki.
Inkább vegyél visszább, és örüljél, ha egyáltalán kapsz fa..t.
Verának ezek az elvárásai, minek ennek megfelelni. Minden nő más, van, akinek ezek kellenek, de van olyan is, akinek kevesebb. Majd mindenki megtalálja a párját.
Itt a legtöbb válaszoló huszonéves, így nem érthetik, amit Vera mondani akar. Majd pár év múlva másképp fogjátok látni a dolgokat, addig gyűjtögessetek csak tapasztalatokat. :)
A durva beszólásoknak meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!