Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néztek rátok a csajok...

Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
32%

Akkor ezek szerint egyedi eset vagyok... Azt hiszem, itt egyedül Cortez érti, miről is beszélek.

Aki bunkó, tirpák, azt az sem fogja érdekelni, nekem mi a jó az ágyban. Na meg igenis elvárok némi tiszteletet. Igen, az alkalmitól is!

Aki meg figyelmes, az már attól jobb az ágyban, hogy oda fog figyelni arra, mire hogyan reagálok, és érdekelni fogja, hogy én is jól érzem-e magam, és mindent megtesz érte.

És végül - és ezzel a témát szerintem részemről le is zárom - hadd tudjam már én jobban, hogy kivel megyek el alkalmiban, és hogy mennyire számít nálam egy férfi kigyúrt állapota. ;)

Bence eltalálta a lényeget. Ad némi pluszt, de nem ez a döntő tényező. ;)

2016. márc. 18. 17:01
 72/84 A kérdező kommentje:
Igazából az volt a megfélemlítő amikor elkezdted sorolni a jó férfi tulajdonságait. Ott szerintem sokan elgondolkodtak, hogy megfelelünk-e ezeknek az elvárásoknak, sőt én meg is rettentem, hogy jó-e vagyok?! Ha egy lánnyal beszélnék, és sorolná ezeket a dolgokat, hát én válaszolni nem tudnék rá, keresném magamban ezeket a tulajdonságokat, és inkább félrelépnék, mert ez nagy falatnak tűnik :) :D
2016. márc. 18. 17:13
 73/84 anonim ***** válasza:
26%

Vera, te mire vagy ilyen nagyra magaddal?

Múltkor kirakta valamelyik troll a képedet, mindenki rajtad röhögött, hogy hogy nézel ki.

Inkább vegyél visszább, és örüljél, ha egyáltalán kapsz fa..t.

2016. márc. 18. 17:18
 74/84 anonim ***** válasza:
Persze ha Vera ronda (én nem tudom nem láttam), persze, hogy azt mondja, hogy őt nem érdeklik a kigyúrt pasik, a mivel tudja, hogy úgysincs esélye ilyeneknél még egyéjszakásra sem...:D
2016. márc. 18. 18:12
 75/84 anonim ***** válasza:
^ Ne nyomjátok a kretént.
2016. márc. 18. 18:26
 76/84 anonim ***** válasza:
Ez elég primitív dolog volt tőled Shoulda.. :'D
2016. márc. 18. 18:28
 77/84 Cortez70 ***** válasza:
Semmi értelme ennek a személyeskedésnek. Kibeszéltük már a témát, mindenki gondoljon amit akar, de egymást nem kellene fikázni.
2016. márc. 18. 18:29
 78/84 anonim ***** válasza:
60%

Verának ezek az elvárásai, minek ennek megfelelni. Minden nő más, van, akinek ezek kellenek, de van olyan is, akinek kevesebb. Majd mindenki megtalálja a párját.

Itt a legtöbb válaszoló huszonéves, így nem érthetik, amit Vera mondani akar. Majd pár év múlva másképp fogjátok látni a dolgokat, addig gyűjtögessetek csak tapasztalatokat. :)

A durva beszólásoknak meg semmi értelme.

2016. márc. 18. 18:40
 79/84 anonim ***** válasza:
78. Jó, de mi nem mondhatjuk, hogy Vera is megérti majd, hogy mi mire gondolunk, ha huszonéves lesz...mert az ő idejében még máshogy mentek a dolgok, bálok voltak meg ilyenek...:DD
2016. márc. 18. 18:48
 80/84 anonim ***** válasza:
43%
láttam már vera néniről képet hát nem csodálom hogy nem jönnek be neki az izmos palik mert maga is tudja esélytelen lenne :D
2016. márc. 18. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!