Ilyen dög melegben hogy veszitek rá magatokat az edzésre?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 19:49
1/12 - palilaci - válasza:
Delutan, kora este megyek es elotte veszek egy hidegzuhanyt.
2/12 anonim válasza:
betolok egy pizzás csigát és lefekszek aludni
3/12 anonim válasza:
Jobb minél előbb elindulni még reggel és akkor le van tudva az egész, csak a kajára kell már utána figyelned.
4/12 anonim válasza:
úgy hogy aki testépitő az csak azért csinálja, mert szeretne jól kinézni, hanem mert szereti csinálni. egész nap az estét várom, hogy mehessek edzeni, lesz@rom hogy meleg van vagy szakad az eső, nekem ez a napom fénypontja, és nem azért mert lelki szegény vagyok, csak egyszerüen imádom. igy.
6/12 anonim válasza:
Elhívom haveromat sörözni, mármint ő sörözik én ásványvizezek, végignézek a 160kg-ján és máris megjön a kedvem, nehogy megint elkezdjek hízni...
7/12 anonim válasza:
Késő estére rakom az edzést ilyenkor.Akkor is meleg van, de ki lehet bírni.:)
8/12 anonim válasza:
Eszembe se jut, hogy játsszam az eszem a meleg miatt. Ez van, alkalmazkodni kell hozzá sok víz stb.
10/12 anonim válasza:
Mivel nincs suli, nekem könnyű rávenni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!