Semmi különös nincs nálam. Csak megyek, mint eddig is 29 éven át. Tökmindegy, hogy milyen idő van. A teljesítményem sem rosszabb, max jobban izzadok.
2014. jún. 9. 07:45
2/14 anonim válasza:
Hajnalban kell edzeni, vagy este későn.
2014. jún. 9. 08:09
3/14 anonim válasza:
Klimatizált a lakás, és otthon edzek :)
2014. jún. 9. 08:33
4/14 anonim válasza:
Pedig melegben is jó edzeni,jobb az izületeknek.
Persze többet kell mellette inni,ami szerintem testépítésnél nem hátrány.
2014. jún. 9. 08:38
5/14 anonim válasza:
Engem nem igazán kell rá venni,mert amikor már a terembe érek,onnantól már csak az érdekel,hogy elkezdjek edzeni.
De neked egy jó megoldás lehet,a 10óra előtti,vagy a 18óra utáni edzés.
Nyáron én is szeretem letudni reggel.
2014. jún. 9. 09:24
6/14 anonim válasza:
A lelkiismeret.Ha nemhozom ki magamból a legjobbat akkor este az ágyba buntudatom lesz,ismerem már magamat ennyire.Inkább igyekszek beladni apait,anyait:)
Terembe legalább nemsut a nap.40 fokba simán kimegyek futni a toltesre.sprintek,fel-le futás a toltesoldalba:) elsősorban fejben kell erősnek lenni,nagyrészt ott dőlnek el a dolgok.
2014. jún. 9. 09:37
7/14 anonim válasza:
Én bírom a meleg időt, ez nem hátráltat a kondiban, viszont télen nagyon nehezemre esik, főleg hogy hosszú az út és addigra kb szétfagynak a kezeim, szóval az öltözőbe minimum 15-20 percet kell töltenem míg "kiolvadok":D
2014. jún. 9. 10:06
8/14 anonim válasza:
30 fok feletti időben szeretek a legjobban edzeni, általában futni is ilyenkor járok ki, hogy jobban izzadjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!