Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan vettétek rá magatokat...

Hogyan vettétek rá magatokat hogy elmenjetek nődokihoz?

Figyelt kérdés
én még belegondolni sem akarok hogy elmenjek oda. ez lenne az első alkalom de nem tudom magam rávenni.
2011. okt. 7. 13:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%
Fontosabbnak tartottam az egészségem, mint a szeméremérzetem. Inkább lásson egy doki meztelenül, meg turkáljon bennem, minthogy később ne lehessen gyerekem, vagy épp rákos legyek.
2011. okt. 7. 13:03
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz volt nekem is, undorodtam tőle meg rettegtem de gyógyszert akartam íratni szóval muszáj volt. Én női orvoshoz mentem így kibírható volt de azért remegtem előtte mint a kocsonya, utána persze rájöttem hogy nem is volt olyan borzasztó, maga a vizsgálat 5 perc volt és nem fájt. Férfi orvoshoz viszont nem mennék, nekem az elképzelhetetlen hogy a páromon kívül egy idegen férfi hozzám nyúljon.
2011. okt. 7. 13:07
 3/37 anonim ***** válasza:
72%
Az orvos az orvos. Nekem nem volt gond elmenni, megszoktam, hogy az orvost nem tekintem "férfinak"
2011. okt. 7. 13:10
 4/37 anonim ***** válasza:
88%

Megkérdeztem anyámat hogy kér-e nekem időpontot,elkisér-e (18 alatt voltam).

Kért-elvitt,kész.

Mitől félsz?

Csak megvizsgál,nem fáj

2011. okt. 7. 13:11
 5/37 nikaa11 ***** válasza:
100%
Én is nagyon féltem elöször és ez normális.Mikor előállt azzal hogy kapja le a bugyikát,ugy megilyedtem hogy mondtam :most inkább nem majd vissza jövök legközelebb! Hát képzeld fél év mulva össze szedtem magam és elmentem gondolva hogy már elfelejtett.ja ja meglátott és azzal kezdte,na most már leveszi a bugyit? szégyeltem magam de átestem rajta mert erőt vettem magamon,és utána gondolkoztam de hülye voltam hisz semmi extra nincs benne csak minden új dologtol tart az ember.
2011. okt. 7. 14:43
 6/37 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg magadtól, hogy mi a fontosabb. Az egészséged, vagy a szégyenlősség?
2011. okt. 7. 14:44
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

13:07

Tökéletesen igy érzek én is!

Keres egy női dokit, aki egyébbként is fogékonyabb kell hogy legyen a női problémák iránt, hiszen "kollegina", a férfi doki meg csak tanulta könyvből amit tanult és próbálja alkalmazni.

Nézz körül, a női nőgyógyászok is női nőorvoshoz mennek!!

Pedig ők biztosan tudnak valamit.....

2011. okt. 7. 15:17
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

13:10

Te nem tekinted férfinak, de attól az még az!!!

Ha elég sokszor mondogatod magadnak:

nem férfi "csak" doktor

nem férfi "csak" doktor

nem férfi "csak" doktor

akkor a végén még talán el is hiszed....

szerintem mindenképpen válassz női dokit, legalább az első alkalommal, utána majd meglátod...

2011. okt. 7. 15:21
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

" kapja le a bugyikát"

Na az ilyen szövegtől tudok én is a falra mászni, legszívesebben bemosnék a dokinak. Baromira lekezelőnek tartom, kaptam már én is ilyen beszólást, én sem vettem le a bugyim:))

Sokkal udvariasabb, hogy "vetkőzzön le kérem, megvizsgálom!". Így emberszámba is vesz, nem csak pinaszámba.

Az, hogy női, vagy férfi dokihoz mész, szerintem mindegy. Én már jártam mind a 2-nél. Volt nagyon udvarias és kedves pasi és volt nagyon durván vizsgáló nő is.

Azt hittem, hogy a nő előtt kevésbé leszek gátlásos, hát nem így lett:) Így marad az egyéni szimpátia és a szakmai tudás. Érdemes tájékozódni ismerősöktől, kit ajánlanak a te egyéniségednek megfelelően.

2011. okt. 7. 15:24
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is a női dokit javasolnám, elsőre feltétlenül, ha beválik, akkor meg lehet tartani!

Azért könnyebb elötte vetkőzni és terpeszteni...

Ma már lehet találni szinte mindenhol.

2011. okt. 7. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!