Hogyan vettétek rá magatokat hogy elmenjetek nődokihoz?
Megkérdeztem anyámat hogy kér-e nekem időpontot,elkisér-e (18 alatt voltam).
Kért-elvitt,kész.
Mitől félsz?
Csak megvizsgál,nem fáj
13:07
Tökéletesen igy érzek én is!
Keres egy női dokit, aki egyébbként is fogékonyabb kell hogy legyen a női problémák iránt, hiszen "kollegina", a férfi doki meg csak tanulta könyvből amit tanult és próbálja alkalmazni.
Nézz körül, a női nőgyógyászok is női nőorvoshoz mennek!!
Pedig ők biztosan tudnak valamit.....
13:10
Te nem tekinted férfinak, de attól az még az!!!
Ha elég sokszor mondogatod magadnak:
nem férfi "csak" doktor
nem férfi "csak" doktor
nem férfi "csak" doktor
akkor a végén még talán el is hiszed....
szerintem mindenképpen válassz női dokit, legalább az első alkalommal, utána majd meglátod...
" kapja le a bugyikát"
Na az ilyen szövegtől tudok én is a falra mászni, legszívesebben bemosnék a dokinak. Baromira lekezelőnek tartom, kaptam már én is ilyen beszólást, én sem vettem le a bugyim:))
Sokkal udvariasabb, hogy "vetkőzzön le kérem, megvizsgálom!". Így emberszámba is vesz, nem csak pinaszámba.
Az, hogy női, vagy férfi dokihoz mész, szerintem mindegy. Én már jártam mind a 2-nél. Volt nagyon udvarias és kedves pasi és volt nagyon durván vizsgáló nő is.
Azt hittem, hogy a nő előtt kevésbé leszek gátlásos, hát nem így lett:) Így marad az egyéni szimpátia és a szakmai tudás. Érdemes tájékozódni ismerősöktől, kit ajánlanak a te egyéniségednek megfelelően.
Hát én is a női dokit javasolnám, elsőre feltétlenül, ha beválik, akkor meg lehet tartani!
Azért könnyebb elötte vetkőzni és terpeszteni...
Ma már lehet találni szinte mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!