Lányok, akik csupaszra borotváljátok magatokat egy férfi kedvéért tudtátok?
"most nem azért kérdező, de neked ehhez mi közöd van? mindenki azt csinál saját magával amit akar."
Látod itt valahol, hogy kötelező válaszolnod a kérdésekre? Lapozz és már meg is oldottad.
És ha nem férfi kedvéért borotválkozik valaki...?
Pl. vérzésnél elég undi tud lenni, mikor tiszta lucsok az ember, és bizony, mint a hónaljnál, a szagok is jobban kialakulnak és érződnek. A szőrtüszőgyulladáshoz meg nem kell borotválni sem feltétlenül, anélkül is ki tud alakulni (mellesleg se ilyen problémám nem volt, sem fertőzésem)
Ha megfelelő az ember higiéniája, és tiszta pamut bugyit húz, nem fekszik össze akárkivel, akkor viszonlag kicsi az esély fertőzésekre. Amit meg pl elkapsz uszodában... attól ugyan a szőr sem véd meg. A nemi úton terjedőtől sem.
Miért gondolod, hogy férfi kedvéért? én saját magamért, mert sokkal tisztábbnak érzem magam.
egyébként nem borotválom,hanem gyantáztatom, és 14 éves korom óta amikor elkezdett nőni. Azaz 30 éve. Közben szültem 3 gyereket, soha nem volt még gombás fertőzésem se, pedig úszom minden nap, úsztam terhesen is.
És a kérdésed nem provokál ugyan csak bugyuta.
Ha nem akarod, akkor te ne csináld. De mi közöd hozzá, hogy más mit csinál? Nincs más amivel foglalkozhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!