Milyen fazonnal mentek dokihoz, csupaszra borotváljátok vagy valami fazon, vagy csak bikinivonal?
Szia.Nekem már 16éves korom óta csupasz(most 31vagyok),én úgy járok dokihoz is és a terhesség alatt is végig így jártam:D,nem azt nézi szerintem,menj úgy ahogy neked jól esik(leborotválni nem fogja:).
Üdv
Én csak alul borotválom le, fent mindig marad egy pici. Így szoktam meg, nem miatta van ilyenre borotválva.
Azért biztos, hogy nekik is könnyebb ha nincs alul dzsungel. Így 36 hetesen már elég nehéz karbantartani, de tükörből azért még megy!
36 hetes km
Az orvosnak ez tök mindegy, menj úgy ahogy neked jó. Bár manapság a bikinivonal, meg a fazonranyírás is alap, és talán higénikusabb is. A csupasz ha kezd nőni, olykor kellemetlenül tud viszketni is. De ezt embere válogatja.
Csináld úgy ahogy neked kényelmes, és valóban az utolsó hónapokban kissé nehézkesebb a karbantartás.
27h. kismama
A dokinak tök mindegy, nem foglalkozik ezzel.
Én teljesen leszedem, én úgy érzem jól magam. Persze ez már egyre érdekesebb művészet, és már elég hosszadalmas is :)
Szép babavárást kívánok!
34 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!