Lányok ti hogy borotváljátok ott lenn? Csupaszra vagy hagytok egy csíkot? Vagy hogyan?
12 évesen?????????????????????????????????
Sztem abszolút korai!Minek???Már nemi életet él az illető??Amúgy is megvan a szerepe a szőrnek ott lent, az védi a hüvelyt, és így a belső nemi szerveket az esetleges betegségektől, fertőzéstől, felfázástól, stb. Egyrészt aki ilyen korán kezdi, tuti hogy aztán dzsungelt növeszt oda, jó erős szálakkal!A gyakori borotválás erőssé, vastaggá teszi a szőrt. Meg még bök is. Szóval ha ezt egy nőgyógyász hallaná, lehet frászt kapna!??
Szia/Sziasztok!
Én mindig csupaszra borotválom!
És szerintem ha neked igy jobb/kényelmesebb akkor abszolút nem korai!
Én személy szerint nem borotválom (azt nem részletezném, h miért).
De mindenkinek a saját dolga, h mit csinál vele....csak nem kell másokat piszkálni vele...
Viszont szerintem 12 évesen korai. Ahogy már előttem is írta vki, a szőrtelenítés egészségtelen. Ha neked és a későbbi partnerednek jobban tetszik, akkor borotváld le, de majd csak akkor, ha elkezdesz szexuális éltet élni.
Addig teljesen felesleges...
én a bikinivonalam gyantáztatom, amúgy csak rövidebbre nyírom, hogy kinézzen valahogy. nekem a csupasz nem jön be, túl gyerekes és nem is egészséges. plusz a páromnak sem tetszene úgy.
12 évesen pedig még korai, még a lábamat se borotváltam, nemhogy ott. nem is igen volt mit, tegyük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!