Hogy kezdjek a csupaszra szőrtelenítésnek? Mivel? Miként? Pontosan hogyan kezdjek neki? Mire figyeljek oda? Mit használjak, hogy utána szőrnövekedés közben ne viszkedjen, ne csípjen majd? Normális, hasznos válaszokat várok.
Figyelt kérdés
Soha nem szőrtelenítettem ott lent, és most el jött az idő, hogy lefekedjük egy fiúval. A baj az, hogy arab vagyok, NAGYON erős és dús szőrzettel.
Kozmetikus ki van zárva, nincs merszem.
18/L
2010. dec. 29. 12:32
1/12 anonim válasza:
Én a fazont gyantázom, beljebb borotvát használok. Hátránya, hogy hamar kinő. Ha nem tudnám magamnak gyantázni, én bizony elmennék kozmetikushoz. Neked is ezt javaslom, ha tartós eredményt akarsz. Fájdalmas nyilván, de - egyrészt - tanult ember jobban meg tudja csinálni, mint te magadnak, másrészt hidd el, látott ő már dús szőrzetet, és nem fog meglepődni.
2/12 anonim válasza:
fogsz vmi testszőr nyírót, borotvát, epilátor borotváló fejét és kb fél-1 centire visszavágod. utána pedig kozmetikussal legyantáztatod. nagyon megéri, először kínos, utána már egyáltalán nem. kellemetlen, de utána sokkal kényelmesebb, mert ritkulni kezd a szőr.
3/12 anonim válasza:
hát szerintem nyírd le jó rövidre valamivel, akár egy ollóval, és utána epiláld le. én epilátorral szoktam csupaszra szedni, és nekem nem fáj annyira, elviselhető. bár lehet, hogy csak én bírom jól, mert a barátnőm hülyének nézett, amikor mondtam, hogy én ott is epilálom magam.
ha ezt nem akarod, akkor a kozmetikust ajánlanám. én is voltam már, és nem volt egyáltalán kínos. a kozmetikus naponta többször is csinál ilyet, hidd el, nem érdemes félni miatta.
4/12 anonim válasza:
utolsó, azzal az epilátorral hős vagy. én a fazont tudom legföljebb epilálni:D utána sírás lesz a vége:D...
5/12 anonim válasza:
A bikinivonalat én is epilátorral csinálom,de érzékenyebb helyeken nem ajánlom,mert olyan finom a bőr,és a gép ahhoz képest olyan durva,hogy egyszerűen nem odavaló.Az már tényleg fakírnak való:)
6/12 anonim válasza:
A fiúkat ez nem érdekli ,hogy szőrös e ott lenn.
7/12 anonim válasza:
Én is a kozmetikust ajánlom, először nekem is voltak fenntartásaim, de hát a kozmetikus is nőből van, nincs miért szégyenkezni:) Nagyon szépen megcsinálta, tényleg nagyon alaposan leszőrtelenített, majdnem mindenhol, persze a legérzékenyebb helyeket kivéve. A gyanta azért jó, mert utána nem viszket, nem gyullad be, hanem fokozatosan nő vissza. Ezen kívül minél többet gyantáztatod az adott területet, annál kevesebb szőröd lesz ott egy idő után. Hajrá:)
8/12 A kérdező kommentje:
Gyanta? Mennyire fáj? Mennyiért csinálja meg a kozmetikus? És kb mennyi idő alatt vagyunk kész?
2010. dec. 29. 14:30
9/12 anonim válasza:
maximum 20 perc, 1000-4000 közt, attól függ hová mész. annyit és onnan szed le, ahonnan és amennyit te kérsz.
10/12 anonim válasza:
az első gyantázás eléggé fáj, de nem elviselhetetlen, a többit már alig fogod érezni. vágd fél és 1 centi közé a szőrt és akkor kevésbé tépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!