Lányok, akik csupaszra borotváljátok magatokat egy férfi kedvéért tudtátok?
nem vagyok antropológus, csak hallgattam antropológiát is 3 évig.
Nincs semmi 2:0. Van egy pontosan dokumentált, kutatott folyamat amit emberi evolúciónak hívnak. Ennek egy része a szőrzet elvesztésének folyamata, ugyanúgy,mint a felegyenesedésé, a medence átalakulásáé, a nyakszirt szögének megváltozása....stb. Mindezt lehet vitatni, csak nincs sok értelme.
értem én, ez rendben is van, csak itt nem erről volt szó...
a szőrzet elvesztésének is van folyamata, csak itt leborotválásról szólt a vita, aminek nem sok köze van az evolúcióhoz, hanem - valóban, ahogy valaki itt irta, - ez egy trendi dolog most, ami lehet hogy 5 év múlva pont az ellenkezőjére vált majd...
na de akkor TE miért foglalkozol ezzel????
hiszen a mai világban van annyi dolog amivel foglalkoznod kellene...
Távol álljon tőlem, hogy megvédjem a kérdezőt, de nem igazán írnám elő neki se, meg neked sem, hogy mivel foglalkozzál..!!
Remélem hogy nem akarsz ezért engem is "Pofán vágni"....
Kedves fínom hölgy lehetsz....
13:47
"Fogaid épségét úgy örizheted meg a legjobban,ha nem szólsz bele mások dolgába!" GONDOLKODJ!!!!!
Húú de kedves vagy....finom diszkurzus lehet nálatok otthon, amikor éppen nem borotválod magad...
13:47
Min izgattad fel ennyire magad?...nyugi...nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!