Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan vettétek rá magatokat...

Hogyan vettétek rá magatokat hogy elmenjetek nődokihoz?

Figyelt kérdés
én még belegondolni sem akarok hogy elmenjek oda. ez lenne az első alkalom de nem tudom magam rávenni.
2011. okt. 7. 13:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, azon görcsölni, hogy te most nőhöz, vagy férfihoz menj, felesleges. Tudok neked olyan nő nemű nőgyógyászt mondani, aki úgy dolgozik, hogy még a disznót sem vinném hozzá vágatni, meg olyan férfit is, akinél (ha nem vagy beteg, csak kontrollra mész) még a vizsgálat is "kellemes".

A lényeg, hogy kérdezz körbe ismerősöket, és lehetőleg olyanhoz menj, akire azt mondják kedves.

Megjegyzem, én úgy tudom, hogy a férfi nőgyógyászok jobbak a szakmában. De hát, kinek mit mondtak. :)

Sok sikert, és ne félj! :)

2011. okt. 13. 15:13
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ők valószinüleg sokkal jobban élvezik a vizsgálatot mint a nők!! (nem 70 éves mamikáról van szó..)
2011. okt. 13. 15:26
 23/37 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, én vagyok földönkívüli, de én egyáltalán nem féltem az első vizsgálattól (14 voltam), max izgultam kicsit, mint minden orvostól :)) Most meg már pláne nem (36 vagyok). Ráadásul a női dokiktól idegenkedem jobban :)
2011. okt. 14. 07:14
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg a te szégyenérzeted az átlagnál kisebb...

Hát én nagyon nem így vagyok...

Az első vizsgálataim valamelyikén, amin baromira izgultam persze és szégyenkeztem - férfi volt - észrevettem, hogy bizony nagyonis értékelte a női bájakat... borzalom volt....

Hát azóta csak nő jöhet szóba!

2011. okt. 14. 08:13
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

7:14

miért? valamiféle szexuális indíttatása van ennek?....

2011. okt. 14. 09:08
 26/37 anonim ***** válasza:

09:08

Nem tudom, de ez nemcsak nőgyógyásszal van így, minden orvossal. Egyszerűen jobban megtalálom a hangot férfiakkal.

2011. okt. 14. 10:40
 27/37 anonim ***** válasza:
89%
Valaki nemrég belinkelt egy hírt ami arról szólt, hogy egy külföldi nőgyógyász titokban képeket készített a betegeiről vizsgálat közben és most egyre többen perverz állatnak hiszik a férfi nőgyógyászokat. Pedig nagyon ritka az olyan szemét orvos mint akiről abban a hírben volt szó.
2011. okt. 14. 10:49
 28/37 anonim ***** válasza:
51%
Ez igaz, de nekem is volt ismerősöm (tanárnő), akinél vizsgálat alatt felállt a dokinak!!
2011. okt. 14. 11:06
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez női dokinál nem valószínű!

Ezért is ajánlottab a női doki...plusz azért is mert nő és így "kollegina", aki nagy valószínűséggel átélte mindazt a kellemetlenséget, fájdalmat amit te érzel esetleg és nem csak "könyvből" tanulta...

2011. okt. 14. 11:09
 30/37 anonim ***** válasza:
39%

11:09

Frászkarika. Pont ezért könnyebben kapod meg női dokitól, hogy "ugyan már, ne kényeskedjen, mind átéljük ezt..."

2011. okt. 14. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!