Hogyan vettétek rá magatokat hogy elmenjetek nődokihoz?
Figyelj, azon görcsölni, hogy te most nőhöz, vagy férfihoz menj, felesleges. Tudok neked olyan nő nemű nőgyógyászt mondani, aki úgy dolgozik, hogy még a disznót sem vinném hozzá vágatni, meg olyan férfit is, akinél (ha nem vagy beteg, csak kontrollra mész) még a vizsgálat is "kellemes".
A lényeg, hogy kérdezz körbe ismerősöket, és lehetőleg olyanhoz menj, akire azt mondják kedves.
Megjegyzem, én úgy tudom, hogy a férfi nőgyógyászok jobbak a szakmában. De hát, kinek mit mondtak. :)
Sok sikert, és ne félj! :)
Valószínüleg a te szégyenérzeted az átlagnál kisebb...
Hát én nagyon nem így vagyok...
Az első vizsgálataim valamelyikén, amin baromira izgultam persze és szégyenkeztem - férfi volt - észrevettem, hogy bizony nagyonis értékelte a női bájakat... borzalom volt....
Hát azóta csak nő jöhet szóba!
7:14
miért? valamiféle szexuális indíttatása van ennek?....
09:08
Nem tudom, de ez nemcsak nőgyógyásszal van így, minden orvossal. Egyszerűen jobban megtalálom a hangot férfiakkal.
Azért ez női dokinál nem valószínű!
Ezért is ajánlottab a női doki...plusz azért is mert nő és így "kollegina", aki nagy valószínűséggel átélte mindazt a kellemetlenséget, fájdalmat amit te érzel esetleg és nem csak "könyvből" tanulta...
11:09
Frászkarika. Pont ezért könnyebben kapod meg női dokitól, hogy "ugyan már, ne kényeskedjen, mind átéljük ezt..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!