Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy tartjátok magatokat?

Ti hogy tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok

edzek már egy ideje és elég szépen megnőtt a hátam is.

A karjaim nem tudom úgy tartani, ahogy mások, mivel a hátam nem engedi, erre egyfolytába kapom a beszólások a suliban, hogy feszítek, pedig kur.vára nem feszítek.

Így néz ki a hátam feszítve :

[link]

Meg a vállövem is elég szépen és nagyobbank tűnök, nektek is voltak ilyen rosszindulató irigy beszólások a közéletben ?

Egyszerűen nem görnyedhetek össze és döjtsem be a nyakam, mint egy nyomi, ha kihúzom magam a karjaim picit oldalra jobban állnak, ha értitek hogy mondom.

2014. jún. 1. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
értjük, légy rá büszke, a csajoknak tetszik, a többi srác meg féltékeny.
2014. jún. 1. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Persze,mindenki megkapja a sok buz-itól ezeket a "kommenteket"Még én érzem magam kellemetlenül sokszor,hogy sportolok..... Én próbálok nem foglalkozni legtöbbször vele,de hát valahogy nem bírom eltűrni ezeket a beszólogatásokat.
2014. jún. 1. 12:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, mindig ilyen magas, seprűnyél alkatú gyerekek mondják :) Akik egész nap piálnak és ők a menő gyerekek.
2014. jún. 1. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

mégis a seprűnyelek olyan szinten beoltottak,hogy kérdés született róla.

ne védekezz,meg mentegetőzz,hanem szóljál vissza nekik és feszengjél tovább.

2014. jún. 1. 14:21
 5/5 tkodit ***** válasza:

... hogy b..ztathatják akkor az igazán izmos embereket :O

Amúgy meg eddz tovább, és aki b..zi, azzal meg ne foglalkozz.

2014. jún. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!