Albérletben lakó egyetemisták! Miből tartjátok fönt magatokat?
úgy h nem járnak be egyetemre. legalábbis a legtöbben. sajnos az új törvények már ezt is ellehetetlenítik, lévén nem lehet a képzési idő kétszeresére széthúzni a tanulmányokat (úgy sztem lazán abszolválható munka mellett az egyetem), a másfélszerese már necces, úgy h még ki is b. sznak ha párszor megbuksz egy hülye vizsgán, aztán fizetheted vissza az egész képzést - na ne.
bár nyilván azért csinálták h a diákhitelből jól megszedjék magukat, de azt már nem.
hitelt manapság sztem épeszű ember már nem vesz fel - így marad pár fajta netes távmunka (webfejlesztés, grafikus, stb), esetleg tőzsdézés az, amit még egyetemre menet - egyetemen meg hétvégén is tudsz csinálni, így marad némi életed is mellette.
keress egy minden hájjal megkent könyvelőt és nyiss egyéni vállalkozást. ha kft-t az csak még jobb.
a többit sztem kitalálod magadtól. érdemi munkát nem kell végezned.
kereseti lehetőségnek jó, és ha tényleg jó a könyvelőd, még tudsz talán nyugodtan is aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!