Ti hogy tartjátok magatokat ébren?
Figyelt kérdés
Tanulnom kéne elég sokat, de már éjfél körül olyan álmos vagyok, hogy be kell fejeznem...Kávé, fekete tea nem segít..és sajnos az én agyam nem fog jól délelott, már próbálkoztam a koránkeléssel is. Nincs valami jól bevált módszeretek, praktikátok erre?2014. máj. 8. 09:16
1/6 anonim válasza:
Mozogj negyed óránként, különben annyira belustulsz az ágyon, hogy el is alszol. Esetleg ha már nagyon a határon lennél, akkor dugd be a fejed a hideg víz alá!
2/6 A kérdező kommentje:
:D Köszi, tuti kiprobalom majd :)
2014. máj. 8. 09:49
3/6 anonim válasza:
Az érettségire készülsz?
Oszd be az időd, hogy meddig mennyi anyagot akarsz megtanulni é sminden nagyobb anyagrész után tarts szünetet, különben minden össze fog kavarodni a fejedben
4/6 anonim válasza:
Annak nincs értelme, ha végkimerülésig tanulsz.
Én mindig elmentem aludni, mikor már túl fáradt voltam, különben a vizsga teljes kudarc is lehet, ha annyira kialvatlan az ember
5/6 anonim válasza:
Felkelsz reggel időben, reggeli+kávé/tea, tanulás ebédig max 1-2 szünet közben, egyél, utána pihenj egy kicsit, esetleg aludj pár órácskát, utána tanulj estig, 2 óránként nem árt egy szünet. Igyál rendesen, ha meg már álmos vagy, inkább zuhanyozz le és feküdj az ágyba, ott már csak olvasgasd, ismételd az aznap tanult anyagot, túlhajtani magad teljesen fölösleges, nem mész vele semmire.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, érettségi, 2 tantárgyból fogok emeltezni.
Köszi a tanácsokat, remélem beválnak :)
2014. máj. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!