Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi időbe tellett mire rászántátok magatokat, hogy elmenjetek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 09:10
1/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezt mért kell tragédiaként megélni. Normális,intelligens nő elmegy amikor kell. Én akkor voltam először amikor a barátommal úgy éreztük, hogy hamarosan megfog történni a dolog. Írattam gyógyszert nem pedig hasra csapva elkezdtem szedni másét. Ugyanis ezt az alkatodhoz írják fel. Utána pedig évente járok rákszűrésre. Nem kellemes de nem hülyeségből találták ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor te sem kapkodtad el. :)
Akkor én még jó vagyok, terveim szerint pénteken megyek, bár ez volt 2 hete is és stb. :)
2012. aug. 22. 09:32
4/11 anonim válasza:
Csak ne akkor menj, amikor mrgvan. A legjobb ovulációkor menni.
5/11 anonim válasza:
Nem kellett rászánni magam, mentem, az egészségem fontosabb, mint a félelmeim. Nem szeretem, tény és való, de jobb mindent időben kideríteni!
Ez járjon az eszedben! :)
7/11 A kérdező kommentje:
Kszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 22. 10:02
8/11 anonim válasza:
Nekem kb 1 perc, amíg eldöntöttem, hogy melyik nap menjek.
9/11 anonim válasza:
Én ma voltam először, erős menstruációs görcsök miatt. már régtől vannak, de az utóbbi pár hónapban már kibírhatatlan volt. Előző hónapban döntöttem el, hogy na akkor megyek, és ma volt rá alkalom. Mivel még szűz vagyok, nem vizsgált kézzel, csak ultrahanggal, szóval nem volt semmi vészes. Nem érdemes halogatni.
18/L
10/11 anonim válasza:
Én is ma indultam de nem értem oda.Túlságosan félek. De ha nagyon muszáj, akkor úgyis megyek. A legnagyobb félelmem, hogy nem tudom melyik nőgyógyász van ott épp, nem is a vizsgálat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!