Mivel veszitek rá magatokat az edzésre, ha semmi kedvetek nincs hozzá?
Azoktól kérdezem, akik edzőterembe járnak, tehát nincs megkötött időpont az edzésre.
Heti 4x járok, de mire hazaesek a suliból és tanulok, már csak ahhoz van kedvem, hogy leüljek nyugotan gépezni vagy hasonlók. Ilyen helyzetekben hogy veszitek rá magatokat az edzésre?
18/L
lány vagyok én is kb annyi idős mint te:)
én viszont csak heti 2x tudok eljárni, mert dolgozok suliba járok és tanulok is
én iszonyatosan szeretek edzőterembe járni engem pl az is ösztönöz h szép formás leszek nyárra :) meg megerősödök :) nem leszek olyan nyeszlett, meg hát nem utolsó sorban mennyire jó már beállsz a tükör elég és megnézed pl a popsid és sokkal kerekebb lett vagy még az is h befeszíted a karod és látszik h izmosodtál :) ez am tök jó érzés ad egy kis pluszt :) önbizalmat:) és nem ucsi sorba lemegyek a terembe és van egy csomó jó testű pasi " akik arra ösztönöznek h csináljam csináljam csináljam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!