Hogyan veszitek ra magatokat a sportra?
Belenéztem a tükörbe, és akkor mondtam hogy elég ebből.
Meguntam, hogy ilyen hülyeség miatt kerülök hátrányba mint a kondíció.
Ez az egyetlen olyan dolog amit nem vehetnek el tőled, és mindig készenlétben van. Az izmok nem kerülnek pénzbe.
Szeretek mozogni :)
persze olyan mozgásformát választottam, amivel nincs bajom ( pl futkározósakhoz nem elég erős a tüdőm, és rosszul leszek elég hamar)
Ezért táncolok és sajna mostanában elég ritkán, de lovagolni szoktam. Meg majd valamilyen középkori fegyveres harcot is szeretnék tanulni :)
Szóval olyasmiket csinálok, amit szeretek.
22/L
imádok sportolni minden alkalmat kihasználok
kosarazok, focizok, kézilabdázok, röplabdázok, floorballozok futok stb..ami épp jön
engem nem kellett nagyon noszogatni h "sportojjá' fiam"
Én nagyon lusta vagyok, és soha nem érdekelt, hogy mit eszek és mennyit mozgok. Kb. egy hónapja, hogy azt mondtam magamnak, ennyi és ne tovább, 20 éves vagyok és akkora mint a ház. Nem sanyargatom most se magam, de húst szénhidráttal együtt nem eszek, és hetente minimum kétszer 40 percet kocogok, ha meg arra nincs idő akkor felülésezek, mert az csak 10-15 perc.
És láss csodát, már az 5. kilómtól szabadultam meg, és nem sok van vissza, hogy végleg az összes kipárnázott részem feszes és karcsú legyen.
Ne add fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!