Hogy néztek rátok a csajok miután kigyúrtátok magatokat?
Sorry, de nem rémlik, hogy ilyet írtam volna... De valamiért nagyon magadra vetted. :D
Az viszont tény, hogy százalékos arányban az éjszakai szórakozóhelyeken sokkal kevesebb normális nő (ugyanígy normális férfi is) van, mint általában az élet egyéb területein.
Szoktam járni szórakozni, és ha szétnézel, elég lesújtó mostanában a helyzet. 25 éve azért más volt...
A suliban kérdezgetik a lányok tőlem, hogy "miért vagyok ennyire kigyúrva" "nem akarok olyan túl izmos lenni mint te"(ezt egy kész csontváz lány mondta nekem amikor beszélgettünk)
Max annyit mondanak, hogy mennyire vagy izmos, hogy sokat "izmosodtál"(a nyelvükön). De szerintem (nem nagy képűségből!!) a fantáziájuk valamennyire beindul a lányoknak az emberről akit szokott látni és "izmos"(ez testépítés rovat és az izmos azért messze van tőle, hogy mi jön be a lánynak(azért van idézőjelben)) (akár)osztálytársára, ismerősére...
Mert hisz hogyha recskázunk(:D) akkor valami jó testre szoktunk(legalábbis én biztos:D(LÁNYRA!:D)) gondolni és mi is szoktunk akkor akár rá gondolni.
És ebből adódóan gondolom ők is szoktak masztizni a "jó testű"(megint testépítés rovat) fiúkra.(de ezt csak ők tudják)
Ettől függetlenül ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy járnának azzal az alannyal. max csak a a szexuális fantáziájukat indították be de csak MAX! Kivéve hogyha belsőleg is bejön nekik azaz alany na akkor nem csak a szexuális fantázia hanem MINDIG rá gondolnak ezt hívják szerelemnek.
De lehet butaságot mondok:D Javítsatok hogyha nincs egy kicsit se igazam:D
Erről regényt lehetne írni... De van még pár változat...
Mert tételezzük fel, van egy férfi, akinek hiperszuper a teste, de kilóg a kapanyél a szájából, az alapvető illem hiányos (köszönés, ajtónyitás), és mellé még bunkó is, az nem fogja megindítani a szexuális fantáziámat.
:D
Így nyilván nem:D. Igaz: arcnak is rendben kell lennie:D
De a kedvesség... ezek, hát igen ezek is benne lehetnek valamennyire.
Azaz helyesnek kell lennie hozzá.
Hat ram sokkal maskepp,mivel en 63 kilos voltam..7% tetazsirral,es egy ev utan meg 81 kg voltam es 170 vm pontosan :/,szval elegge sikerult felhoznom magam,es sokkal jobban felfigyeltek a lanyok! Nyugodtan fogj bele..rosszabb ugysem lesz a dolog!
Viszont az elottem kommentelot sajnalom a baratnoje miatt! Erot egeszseget!!:3 ;)
Én a mostani magasságommal voltam 60 kiló, 70 kiló és jelenleg kb. 80 kiló (mivel magas vagyok, még most is vékonynak számítok), sok különbséget nem tapasztaltam a nők reakcióit tekintve. Ha magabiztosabbá tesz az edzés, akkor természetesen pozitívabban fognak viszonyulni hozzád, de önmagában egy kigyúrt testtől szerintem még nem fognak körülrajongani.
Na nebsszatok ki velem hogy a nőknek nem számít mennyire vagy izmos... :D Ha van egy izmos és egy átlagos pali és te az átlagos vagy akkor bizony hátrányból indulsz az izmos mellett.
Lakatos jól látja, nem kell ide intelligencia, kicsi humor, jópofizás, izmocska és kész. Mert ez a szint.
47 igen a rib/ancoknak.
A normálisak szerintem pont le se sza/rják milyen a külsőd.
Max az ágyban egy plussz.
A riba/ncoknak pont ez kell: humor, jópofi, ropi kockahas,(ha még jobban ribi)pénz, bók, egoista
Normálisnak: Kedvesség, beszélgetés, tetszenek egymásnak belsőleg, valamennyi humor, max kicsi bókok néha, kémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!