Hány kilóval lettetek nehezebbek, miután kigyúrtátok magatokat? Ekkor hány évesek voltatok? Mennyi időt vett igénybe? Nem durván izmosra, csak vékonyból izmosra?
aki ezt komolyan gondolja sosincs megállás, sose jön az ,hogy na mostmár kigyúrtam magam...szerintem:).
amúgymeg türelemjáték, sok mindentől függ
GreenTea
Nem, nem tudod nyárra "kib@szni" magad. Már rég el kellett volna kezdened. Esetleg jövő nyárra, ha most neki állsz.
Kb november elején kezdtem ezt a tömegnövelésnek nevezett dolgot, 60 kilóról indultam (a 196 centimhez :D), most van ugye március, és már pedzegetem a 70 kilót. Vizuálisan is van eredmény, természetesen még semmi "marhajólnézekki"-effektus, de talán jobb annál, mint amennyi volt. Nem tudom, hogy ez így mennyire számít jónak, szerintem nem túl kiemelkedő, de magamhoz képest kell jónak lennem, és az végülis megvan, ismerve eddigi életemet. Nem a kigyúrtság a célom, hanem egy viszonylag normális emberi alak.
20/F
1,5 év kondi
72 kg -------> 88 kg
Első fél évben Tömeget növeltem,aztán nem volt rá pénz
Szép lassan izomzatom is fejlődésnek indult és most beálltam 88 kg-ra.
21/F
15 évesen , pont 1 éve márciusban kezdtem : 48 kg
16 évesen , most 1 év után : 59 kg
Ui.: Semmilyen táplálék kiegészítőt nem szedtem ( nincs rá pénzem ) , nem volt kidolgozott étrendem ( az is sokba kerülne.. ) nincs kockahasam ( gondolom a nem megfelelő étrend miatt , vagy az alkalmi piálás miatt ), de nincs rajtam felesleg. 166 cm vagyok. Jól látható eredmény .
ja amúgy 19F 176cm és kb 6-7% testzsír
22:36 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!