Láb helyett dupla melledzés?
Nem edzek lábra, ezért a helyére beraknék még egy melledzést.
A mellem le van maradva egy kicsit. Egy héten két melledzéstől nem edzem túl a mellem? 4 éjjel és 3 nappal elég a regenerálódásához?
47-es!
Akkor megkaptad a pontos választ.
A 30 év folyamatos edzés azért csak jelent valamit nem?
Ez a sportág nem a buták sportja.
És sajnos nem is a csóróké :(
"Magadért kell, hogy edz, ne azért, hogy mások előtt tudjál mivel nagyképűsködni.
Ez a mások kedvéért edzem, hogy mindenki megbámulja, milyen szép vagyok hozzáállás a piperkőc ratyi fiúkákra jellemző"
Svájcinéger ez a Te válaszod, és ti pont ezt csináljátok itt, te is linkelgeted magad, meg Cortez is (ő napi szinten, csak el kell olvasni, háát őt mindenki csodálja a teremben pfff :D), ejnye, és most ezt kérnéd tőlem is? Sajnos én nem vagyok ratyi! :D
Úgy látom nem nagyon találsz fogást a frissebb érveimben, ezért visszakapálózol a régiekhez. :)
Mikor nagyképűsködtem én a testemmel? Vagy két éve raktam ki képet magamról egyszer és azon felül itt azt hiszem két alkalommal, de akkor is mindkét alkalommal kérésre. Pozitívat soha nem fűztem magamhoz és nem fitymáltam le senkit, erre te most itt fikázol kép nélkül egy százalékjel mögé bújva. :) Nem tudod mivel támadni az álláspontomat, ezért átmentél személyeskedésbe, na ez a puhapötsűség, barátom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!