Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láb helyett dupla melledzés?

Láb helyett dupla melledzés?

Figyelt kérdés

Nem edzek lábra, ezért a helyére beraknék még egy melledzést.

A mellem le van maradva egy kicsit. Egy héten két melledzéstől nem edzem túl a mellem? 4 éjjel és 3 nappal elég a regenerálódásához?

2016. jan. 19. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjál már a nőkkel te idióta ez nem az aerobic rovat! És igen az a nő aki csak a pitsájára meg a lábára edz az is fogyatékos.
2016. jan. 20. 12:17
 22/78 anonim ***** válasza:
52%
Attól még, hogy valakinek vaskosabb a lába az nem izom. Iszonyat korlátoltan gondolkodsz. Aránytalan lesz plusz az egész testednek egyformán erősnek és egészségesnek kell lenni, bár tudom ez az instagrammos feszemgéshez nem fontos. Nem fontos, hogy a törzs és a stabilizáló izmok erősek legyenek ugye. Nem számít hogy felülre is jobban megy a tömeg ha egész testre edzel ugye? Megvagy rekedve egy plázapitsa szintjén agyilag, azért peldálózol állandóan idióta nőkkel
2016. jan. 20. 12:25
 23/78 anonim ***** válasza:
32%
Aki nem edz labra annak nem lesz eros a torzse. Akinek nem eros a torzse annak semmije sem eros. Ha nem vagy eros nem leszel nagy. Kb ennyi. Ja es a tesztoszteron termelesnek is jot tesz a guggolas meg a felhuzas.
2016. jan. 20. 12:26
 24/78 Cortez70 ***** válasza:
54%
Koxos láb? Lol. Meg nem nők miatt edzek.
2016. jan. 20. 12:29
 25/78 Cortez70 ***** válasza:
34%
Ja meg biztos senki nem akar ilyen lábat, de mégis a fél terem hozzám jön, hogy lehet ilyen lábakat " csinálni". Ennyi. ;)
2016. jan. 20. 12:34
 26/78 anonim ***** válasza:

--gömb--

"Kérdés: ki akar olyan izmos lábat, hogy kidagadnak az erek is? Ritka undorító."

Persze hogy undorító.

Én meg a Szent Lélek vagyok.

Ha nem tudjuk elérni, akkor adjuk fel és utaljuk meg minel jobban igaz?

2016. jan. 20. 12:52
 27/78 anonim ***** válasza:
48%

Ugyan miért hagynád ki a lábedzést?

Félsz, hogy meg kell erőltetned magad? :D

A melled van lemaradva, de nem lábazol. Akkor a lábad van lemaradva, nem a melled.

Aki nem guggol azt be sem engedném a terembe, csak a fitneszrészlegre ugrabugrálni.

Ha edzeni jársz, akkor ne a nyomik közé akarja tartozni. Ez olyan, mintha elmennél focizni és megkérnéd az edzőt, hogy te csak csere legyél,kispados.

Ja igen, az is szánalmas, ha egy nő nem edz felsőtestre, ugyanaz a szint.

2016. jan. 20. 13:01
 28/78 anonim ***** válasza:

#9: De, én mindig azt mondom a nőknek, hogy gyúrjanak karra, vállra, mert az szép :) Nem szeretem a formátlan karokat és fel nem fogom, a nők zömét miért nem zavarja.

Mindenre edzeni kell és kész. Max. nem egyformán, ha valamiért az ember ízlése és fejlődése olyan, de mindenre kell.

2016. jan. 20. 13:06
 29/78 anonim ***** válasza:
39%
Ti aztán el tudjátok venni az ember kedvét a sportolástól! Lemenne egy puhány kicsit formásodni, edzegetni, legalább mozogna a valamit, mégha csak felsőtestre is, erre "Gyúrjál mindenre, vagy ne gyúrjál sehogy mer akkó fogyatékos vagy eeeööö...nem méltó a vashoz, eeeöööö" Aki fut azt is küldjétek egy gyúrni mer különben fogyatékos eeeööö...Mr Olimpiák, kokszos Cortezzel az élen! :D És igenis az ilyen fas.zjancsik miatt nem mennek sokan terembe (bármennyire is azt mondjátok, hogy nem foglalkoznak vele), egyből kinézitek, hogy micsinál nem edz lábra, fogyatékos eeeööö...Közötök? :D
2016. jan. 20. 13:14
 30/78 Cortez70 ***** válasza:
Tök tiszta vagyok. Vagy vettem tőled valamit? Na ugye.;)
2016. jan. 20. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!