Láb helyett dupla melledzés?
Nem edzek lábra, ezért a helyére beraknék még egy melledzést.
A mellem le van maradva egy kicsit. Egy héten két melledzéstől nem edzem túl a mellem? 4 éjjel és 3 nappal elég a regenerálódásához?
--gömb--
"Kérdés: ki akar olyan izmos lábat, hogy kidagadnak az erek is? Ritka undorító."
Persze hogy undorító.
Én meg a Szent Lélek vagyok.
Ha nem tudjuk elérni, akkor adjuk fel és utaljuk meg minel jobban igaz?
Ugyan miért hagynád ki a lábedzést?
Félsz, hogy meg kell erőltetned magad? :D
A melled van lemaradva, de nem lábazol. Akkor a lábad van lemaradva, nem a melled.
Aki nem guggol azt be sem engedném a terembe, csak a fitneszrészlegre ugrabugrálni.
Ha edzeni jársz, akkor ne a nyomik közé akarja tartozni. Ez olyan, mintha elmennél focizni és megkérnéd az edzőt, hogy te csak csere legyél,kispados.
Ja igen, az is szánalmas, ha egy nő nem edz felsőtestre, ugyanaz a szint.
#9: De, én mindig azt mondom a nőknek, hogy gyúrjanak karra, vállra, mert az szép :) Nem szeretem a formátlan karokat és fel nem fogom, a nők zömét miért nem zavarja.
Mindenre edzeni kell és kész. Max. nem egyformán, ha valamiért az ember ízlése és fejlődése olyan, de mindenre kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!