Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láb helyett dupla melledzés?

Láb helyett dupla melledzés?

Figyelt kérdés

Nem edzek lábra, ezért a helyére beraknék még egy melledzést.

A mellem le van maradva egy kicsit. Egy héten két melledzéstől nem edzem túl a mellem? 4 éjjel és 3 nappal elég a regenerálódásához?

2016. jan. 19. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
35%
En nem banom ha miattam megy el a kedve egy heti 3x mell-bicepszezo ecsethaju facebookon feszengo kis b*zigyereknek aki miatt lenezik ezt a sportot.
2016. jan. 20. 13:29
 32/78 Cortez70 ***** válasza:
51%
Meg velem az élen? Linkeld be légyszi, hogy hol írtam, hogy aki nem edz lábra az ne is menjen edzeni. Nem írtam ilyet, csak azt, hogy jobb a forma ha lábazol is. Meg az egész test ereje is nagyobb.
2016. jan. 20. 13:33
 33/78 anonim ***** válasza:
Én lábazok, de alapvetően egyetértek a 64%-os kommentelővel. Ha valaki nem akar lábazni, akkor nem akar. Miért fájna nekem? Persze hátráltatni fogja a fejlődésben, de nekem ettől nem lesz rosszabb. Nem értem miért kell ezért gyökérkedni mindenkinek.
2016. jan. 20. 13:34
 34/78 anonim ***** válasza:
67%

Nem hiszem, hogy ilyen trollszagú (bár ugye tényleg van, akinek "nem látszik nadrágban, nem kell" a hozzáállása, bár ez elég röhejes számomra. jó, jó, van, aki selfie-hez gyúr, sokfélék vagyunk, no) embernek a lelkével kéne foglalkozni... Amúgy meg ha valakinek a lelkesedését pár idegen hozzászólása letöri...

Pedig amúgy tudom, milyen, ha az ember örül, ha legalább valamire ráveszi magát... De megmondani, hogy hogyan kéne igazából, az jó, az ilyen úgyselátszik mondatok után pedig nyilván bevadul némelyik ember :D

Ez a rovat egész normális, a marhaságokat kérdező kezdőkkel sem szokás durván bánni. De van, aki ki tudja váltani, igen.

2016. jan. 20. 13:43
 35/78 anonim ***** válasza:
55%
Ne is gyertek terembe ilyen ratyikra nincs szükség van belőletek amúgy is elég.
2016. jan. 20. 13:51
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
Buli van. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2016. jan. 20. 13:58
 37/78 anonim ***** válasza:
46%

64, szerinted érdekel bárkit is, ha eggyel (vagy akár tízzel) kevesebb lábra nem edző puhapöts lesz miattunk a teremben? :D Akinek meg ennyi oltás elveszi a kedvét, az nem is akart igazán edzeni. Senki nem szólja le a nem lábazókat, ilyenre én még nem láttam példát, persze a vélemény az megvan.

"azért mert farmerban, vagy hosszabb rövidnadrágban úgy se látszik a lábam. Meg amúgy is, mindenki lesz*rja a lábakat."

Magadért kell, hogy edz, ne azért, hogy mások előtt tudjál mivel nagyképűsködni.

Ez a mások kedvéért edzem, hogy mindenki megbámulja, milyen szép vagyok hozzáállás a piperkőc ratyi fiúkákra jellemző, itt sokan lenézik az ilyet.

2016. jan. 20. 14:07
 38/78 anonim ***** válasza:
83%
31. Nem, inkább az olyanok miatt nézik le ezt a sportot, amilyen te is vagy! Fölényeskedő, mindent jobban tudó, másokat lenéző "izomagyú" hüly.egyerek! :D
2016. jan. 20. 14:10
 39/78 anonim ***** válasza:

"kevesebb lábra nem edző puhapöts lesz miattunk a teremben"

Miért lenne puhapö.cs, ha nem edz lábra? Lehet attól még összecsomagolna, meg többel nyom fekve. Egy sprinter meg rád mondja akkor ennyi erővel, hogy puhapö.cs vagy, mert lehagy futásban.

2016. jan. 20. 14:13
 40/78 anonim ***** válasza:
Ez nem csak arról szól hogy nem edz lábra hanem hogy egy komoly lábedzéshez nagyon (!) össze kell szedned magad, sokkal jobban mint egy mell-bicepszhez. És ez mind fejben dől el. Ez a tipikus "nem csinálom mert nehéz".
2016. jan. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!