Én annak is azt írom hogy gyökér, összekeversz valakivel nem szorulok nyálazdásra. Az ilyen "farmerben nem látszik úgysem" típusú homárokat kitiltanám az összes teremből aztán bohóckodjon otthon. Nem méltó a vasakhoz. Szánalom szint
2016. jan. 20. 10:57
12/78 anonim válasza:
Úgy, szóval te mondod meg, ki méltó a vasakhoz. Na ez a szánalom szint.
2016. jan. 20. 11:07
13/78 anonim válasza:
Való igaz hogy ha valaki csak jol akar kinézni, a hatalmas lábak nem járulnak hozzá, de a csirkelábak meg mégrosszabbak.
Egyik melledzés végén csinálj lábtolót és álló vádlit szuperszettben. Mindkettőből 8-12 ismétlés 3 sorozat, ha megy a 3x12 akkor adj hozzá súlyt.
A másik melledzés végén pedig csinálj román felhúzást és ülő vádlit ugyanugy 3 sorozat 8-12 ismétlés és sulyt adsz ha 3x12 megy.
Így a lábedzésed nem gátolja a melledzésed, letudod edzés végén 10 perc alatt, ha progresszíven csinálod akkor valami lábad lesz, ami pont elég számodra.
2016. jan. 20. 11:08
14/78 anonim válasza:
10. Ezek extrém esetek. Ha valaki edz, főleg tömegelésnél fog fejlődni(vastagodni) a lába is.
2016. jan. 20. 11:08
15/78 anonim válasza:
Ja és itt mindenki abból indul ki, hogy mindenki pipaszár-lábbal születik, vékonycsontú, sovány, és úgy kezd el gyúrni (csak felsőtestre). De ha van egy jó alap testfelépítés, átlagos lábakkal, és úgy edz valaki, neml esz olyan szembetűnő a különbség, max nem lesz izmos combja/vádlija, de vékony nem lesz tőle.
2016. jan. 20. 11:12
16/78 A kérdező kommentje:
Nálam még messze nincs ekkora kontraszt, mint ezeken a képeken :D
2016. jan. 20. 11:14
17/78 Cortez70 válasza:
Hát azt megnézném pl, hogy itt kinek van olyan izmos lába edzés nélkül mint nekem van. ;) kell a láb, akkor jó az összhatás.
2016. jan. 20. 11:16
18/78 anonim válasza:
Jaj 64eske gondolom te is egy ilyen szívószál lábú, mell-bicepsz majom vagy, azért nyomod itt a szociális igazság bajnokát. Én a saját véleményem mondom és igen az összes ilyen, "csak ami a kocsi ablakból kilóg arra edzek" szintű barmot lenézem és nem mélté a vashoz. De meg szopkodjad ezeket gratula
2016. jan. 20. 11:21
19/78 anonim válasza:
"megnézném pl, hogy itt kinek van olyan izmos lába edzés nélkül mint nekem van"
Kérdés: ki akar olyan izmos lábat, hogy kidagadnak az erek is? Ritka undorító.
2016. jan. 20. 12:10
20/78 anonim válasza:
18. Édekes a nők legtöbbje meg fenék-lábra edz, szóval őket is lenézed? Mindenki arra edz inkább, amivel el van maradva. Egy vaskos lábú-gyenge felsőtestű minek erőltesse a lábazás, ha anélkül is arányos marad a teste, főleg ha nem akar olyan kokszos száraz eres lábat, amilyen Corteznek van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!