Láb helyett dupla melledzés?
Nem edzek lábra, ezért a helyére beraknék még egy melledzést.
A mellem le van maradva egy kicsit. Egy héten két melledzéstől nem edzem túl a mellem? 4 éjjel és 3 nappal elég a regenerálódásához?
Mert a nem lábazók aztán pont olyan komolyan szokták űzni a sportot, hogy majd fekvenyomásban lehagynak, meg össze is csomagolnak. Amúgy meg: teljesen mindegy, hogy ki mennyivel nyom fekve, nem ezen múlik, hogy ki mennyire puhapöts. Van egy haverom, aki szétkoxolta már az agyát is, többel nyom fekve, mint én, de nem lábazik. Bármikor a szemébe mondom, hogy ratyi.
Ez a "jajj, lehagy futásban, meg összecsomagolna téged, na akkor most ki a kemény" duma annyira gyerekes, hogy megmosolygtat...
A befektetett munka, az erőfeszítés és a hozzáállás az, ami számít. Aki belekezd ebbe a sportba, izmosodni akar, de nem lábazik, azért, mert 1. nem lényeges, mert azt úgysem nézik, 2. megerőltető, az az én szememben (és a rendesen edzők 90%-a szemében) puhapöts marad.
Én nem csak mellre meg bicepszre edzek (ha csak arra edzenék, akkor nem lenne lemaradva a mellem), hanem minden másra is, csak lábra nem (arra is fogok, csak az van leghátul a prioritásban).
Az az utolsó szempont, hogy mi mennyire megerőltető.
Ha igazán jól akarsz kinézni,akkor nem elégedhetsz meg annyival,hogy arányában nincs lemaradva a lábad a többi testrészedhez képest.Mindig van min javítani.
Csak lehet,hogy kevesebb gyakorlat is elég mint az elmaradottabb izomcsoportokra.De lábazni kell!
Mint ahogy mindenre kell edzeni.
Feltéve ha nem csak a strand szezonra edzel.
Mert akkor ennyi is elég lehet :)
Aki meg a Cortezt fikázta,majd akkor tegye ha ő is 30 éve edz Tisztán,kihagyások nélkül.És többet tud felmutatni.
F40+
Képzeld, lábazok. Nem tudom milyen képet láttál te. Tömegelés az megvolt. Akkor mutasd a lábad, nézzük meg mennyi izom van rajta, ha már itt keménykedsz. Pont leszarom, mi miatt kezdenél el edzeni, engem nem érdekel. Ne is mások véleménye miatt. Azt magától kéne tudnia mindenkinek, hogy miért kell lábazni, nem azért mert mások mit mondanak.
Cortez 28 évig volt tiszta, ha jól emlékszem, így mondta egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!