Lábnyújtás gyakorlatot 90kg-al végezni kezdőnek számít?
Láttam egy srácot a teremben, aki 60-al csinálta és közben 160kg + ráült egy másik 70kg körüli gyerek és úgy csinálta a lábtolót.
Meglepett, mert én 90kg-al csinálom a lábnyújtást, de a közelében sem vagyok hozzá képest lábtolóban.
Ez sok vagy kevés aránylag?
#11 Mindketten tudjuk, hogy a kezdő srác rosszul végzi ezt a gyakorlatot és libikókázik a súllyal. Példa: az összes lábtolón amit eddig kipróbáltam 300 kiló felett dolgoztam ez tuti, de combfeszítő meg hajlító gépen 60 kilónál többet még nem kellett használnom akármilyen gép is volt.
Eleve combhajlítógépben spiccel kell végezni a gyakorlatot, ez alap. A "nagy súly" relatív, a kégrehajtásnak kell először jónak lennie. Minden súly nagy..., inkább úgy kéne fogalmazni hogy az ismétlésszám alacsony.
De itt egy idézet: " Megtanùltam ùgy hajlìtòzni , hogy a vàdlimat feszìtem közben(spicc), ìgy jobban terheltem a hajlìtom. " - Suleiman
Nem a lábnyújtásra èrtettem, hogy nagy súly kell.
Nem mondtam, hogy nem szükséges a pontos vègrehajtàs. Kàr velem kötözködni. Annyit írtam, hogy azèrt nem mindegy a súly.
Parancsolj, itt vagyok, tegnapi kèp:
Tényleg hülye a kérdés. Ismerek olyat aki első edzésén maxra tette lábnyújtó gépen a súlyt. Te meg lehet évek óta edzel és csak 90 megy? Ha ebből indulok ki akkor elég bal**sz vagy.
Tehát hülye a kérdés.
90 kg a combfeszítőn, de 230-nak a közelében se vagy?
Én még nem láttam olyan embert, aki 90 kg-val szabályosan tud szériázni combfeszítőn, de ha van is ilyen ember, annak legalább 500-zal kellene lábtolóznia.
Amúgy meg mit érdekel mit mennyivel csinál? Lehet, hogy tudná többel is, de csak addig volt kedve felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!