20 éve kondizok, de sürgősen segítségre lenne szükségem?
Kérem előre is csak azok írjanak akik tudnak segíteni, és tudnak is egy kicsit áldozni az idejükből hogy segítenek.
20 éves vagyok korábban már kondiztam de soha nem tudtam egy igazi rendszert vinni az egészbe. Extrém ektomorf vagyok ez is sokat nehezít a dolgon. 191 cm vagyok kezdetben 65 kg, mostanra 70. de ez nem túl jó eredmény mert már 2 éve kondizok. Heti 4szer járok le kb de sztem az edzéstervemmel vannak problémák. Erőre kicsit fejlődtem külsőre semmi. nagyon zavar az alakom.
Itt tartok kb, és ez nagyo ngyenge:
Bicepsz egykezes 10-10 kg
Tricepsz lórúgás 6-6 kg
Guggolás 30kg plusz rúd
Fekenyomás 5kg plusz rúd (egykezessel 10-10)
Vállból nyomás 11-11 egykezessel stb.. Kezdetben is hasonlóak voltal egykét kg-al tudtam feljebbtornászni az eredményimet. Volt amikor kihagytam több hónapot.
Sztem táplálkozással nincs sok baj, nagyon nagyon sokat eszek, CH, fehérjebevitelje is külön odafigyellek.
Kérdező:
Az alap gyakorlatok, videón bemutatva. TANULD MEG a helyes kivitelezést. Xart nem ér a mázsás súly ha tök szabálytalan a kivitelezés.
Istenem ez nem atomkfizika, nem hiszem el, hogy ennyire bonyolult lenne...
Ez mar a negyedik oldal arrol, amit 1,5 alatt mar leirtak...
Emlekeztetsz arra az arcra aki fel volt haborodva h 40 oldalt utana kell olvasnia a dolgoknak
# 35
Próbáld ki egyenlőre ezt legalább 2 (!) hónapig és majd meglátod!
Nyilván 12-es ismétlésszámot sokkal kisebb súllyal tudsz csak végrehajtani, mint 5-öst. Úgy válaszd meg a súlyt, hogy pont sikerüljön a 12 ismétlés, de a 13. már ne menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!