Segítségre van szükségem, versenyezni szeretnék?
19 éves leszek idén,és eldöntöttem hogy jövőre elszeretnék kezdeni versenyezni,mert az elmúlt 1,5 évben nagyon megtetszett ez a sport és ki szeretném próbálni benne magam.
Jövő nyára akarok belőni egy versenyt ami alapján aztán egyre többet ha minden jól megy. Naturál Junior kategóriában szeretnék indulni,és vagy a legmagasabb vagy az alattiban mert 182cm vagyok. Olvasgattam,de ugye a magasság kategóriák néhol mások. Most 76kg vagyok,63kg-ról kezdtem és csak edzés után proteinezek + étrend. Szálás vagyok 10-12% testzsírral. Jövőre a reális célom 83-85kg szálkásan. Szükségem lenne valakire aki segít kicsit,hogy mire fókuszáljak,vagy mit csináljak másként mint eddig a verseny miatt. Komolyan gondolom,szval kérlek nem írjatok hülyeséget!
Előre is köszönöm.
Erre jó egy személyi edző.
(plusz támpont nélkül mégis mivel kapcsolatban segítsünk?
Egyébként két és fél év edzés után ha összejön 85 kilónyi valóban száraz tömeg, akkor le a kalappal...
Eddig heti 4x edzettem,ami így nézett ki:
hétfő: mell-tricepsz 6-2 gyakorlat
kedd: hát-bicepsz 6-2
szerda: láb 4 comb-2 vádli
péntek: mell-hát 3-4
Ebből is látszik,hogy a hát-mell edzésére fókuszálok,mert azokba vagyok gyenge,konkrétan a mellem aránylag kicsit,a hátam meg szép,de nem elég széles. A kezem szépen fejlődik,így azt nem kell olyan keményen edzeni. A combom is elég erős és formás,viszont a vádlimmal sokat szenvedek :D
Marcii,esetleg rád írhatok tanácsokért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!