Mindenkinek, de főleg magamnak szeretnék bizonyítani, de segítségre lenne szükségem, fiúk?
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok
régen 90kg voltam a 170cm-hez de fogytam
most 58-60kg vagyok, vékony de ott maradt a bőr
a combom vastag, a hasam lapos, de ott is lóg a bőr
szeretnék egy jobb alakot elérni szeptemberre
lehetséges ez még
túrót, zabot, rizst, csirkét, pulykát, halat, tojást, sovány sajtot, zöldséget, gyümölcsöket eszek
sosem eszek fehér kenyeret, sütit, chipset, kekszeket, ízesített tejeket, joghurtokat, cukros dolgokat, üdítőket, sütit-még szülinapkor sem
2013. júl. 13. 08:09
1/7 kennymc válasza:
170 centihez az 58-60 kg tökéletes -szerintem-.
Amúgy mennyi idő alatt fogytál, és mikor? A bőr regenerálódik. Fiatal vagy, kis idő még :) észre fogod venni.
2/7 Osynho válasza:
Feltételezem sok izmot vesztettél. Ezért is (meg egyébként is) súlyzós edzést kellene csinálnod.
3/7 A kérdező kommentje:
fél év alatt fogytam le
de nagyon csúnya:S
2013. júl. 13. 19:43
4/7 anonim válasza:
szerintem most már hiába kezd el súlyzós edzéseket csinálni, azt a fogyókúra alatt kellett volna, lehet, hogy inkább el kéne kezdeni tömegelni, olyan pontosan belőtt, alacsony ch melett, hogy nővekedj, de még ne zsírosodj vagy csak picit és utána lehet szálkásítani...ez csak egy tipp :/
5/7 Osynho válasza:
A tömegeléshez is súlyzós edzés kell. :)
6/7 anonim válasza:
persze, de úgy értem, hogy CSAK azt csinálni :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. júl. 30. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!