Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El szeretnék kezdeni gyúrni,...

Torque11 kérdése:

El szeretnék kezdeni gyúrni, azonban nem tudom, hogyan kezdjem el segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
65 kg vagyok,20 eves, es szeretnek hizni igy gondoltam elkezdek gyurni, sokat eszek, jo etvagyam van de sosem rakok magamra semmit. Adjatok tanácsokat hogy csináljam (étrenddel együtt)? Keves sullyal edzek sokat, vagy nehez sulyal de keveset, hogy nojon az izom?Szeretnek venni valamilyen taplalek kiegeszitot,mert szerintem anelkul nem fogok tenni magamra semmit.Mit ajanlotok?

2014. febr. 2. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Google: Sárga kapszula.

Letölt, elolvas.

Sok sikert!:)

2014. febr. 2. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:

"Gyúródeszkára mért fél kiló lisztbe mélyedést csinálok a középen, beleöntök egy nyers tojást, két gyűszűnyi sót és késsel összedolgozom, miközben apránként kb. egy deci gyengén langyos vizet keverek hozzá, azután erősen összegyúrom a két kezemmel. Ha túl kemény a tészta, még egy kis vizet pótolok utána, de a gyúrt tészta nem jó, ha lágy, inkább több fáradsággal kell kidolgozni, semhogy túl lágy legyen. A gyúrásnál se időt, se erőt nem szabad kímélni, mert ha nincsen teljesen átdolgozva a tészta, akkor nem érdemeljük meg azt a hírünket, mely szerint híres a magyar asszonyok által gyúrt tészta. Abból láthatjuk, hogy jó munkát végeztünk, ha a tészta gyúrás után leválik a kézről és apró hólyagok mutatkoznak rajta gyúrás után. Mikor készen vagyok a gyúrással, a tésztát kétfelé vágom, két gömbölyű cipót formálok belőle, kissé pihentetem, azután belisztezett gyúródeszkán a nyújtófával kinyújtom olyan vékonyra, amilyenre szükségem van. 10—12 percig szikkadni hagyom, felvágom metéltnek, kockának, vagy csuszának szaggatom, tetszés szerint."

Na így kell gyúrni! :D

Egyébként igen, sárga kapszula és builder alapismeretek

2014. febr. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!