Tömegnöveléshez némi segítségre lenne szükségem, kaphatok?
Szóval 95-kg szeretnék elérni 4-6 év alatt most vagyok 74.Idén töltöm a 17-et,nagyon szeretem ezt a sportot, 2 hónapja járok terembe,fekvőpadon 3x8 35kg-val megy.
Szeretném,hogy megmondjátok,hogy mit és hogy hogy kellene edzek,hogy tömeget növeljek. Az étkezéssel tisztában vagyok,csak a mit-mivelre vagyok kíváncsi. Tehát hogy Mell+Bicepsz Hát+Tricepsz Vál+Csuklya.
Hogy ezek jók-e heti 5 napot járok edzeni,és szeretném,ha adnátok néhány jó tanácsot. Ja és,hogy a disznó hús,mármint az a karaj,vagy mis is az,az mennyire jó? Abból rengeteget tudok fogyasztani+csirke mellet is.Előre köszönöm!
"Az étkezéssel tisztában vagyok" "disznó hús,mármint az a karaj,vagy mis is az,az mennyire jó"
hát igen... ez pont a tisztában levés bizonyítéka :D
Szerintem elsődlegesen koncentrálj elérhetőbb célokra, pl hogy a fekvőpadon ki tudd nyomni 3*8* a saját testsúlyodat...
Azt meg, hogy mit mivel edzel, hogy neked mi vállik be, azt senki nem mondhatja meg neked, azt neked kell kitapasztalnod, ahogy írod, hosszú évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!