Nagy segítségre lenne szükségem Minden választ meghalgatok Minden adat és kérdés lent (Edzésterv) Tudnátok segíteni?
16 éves vagyok 2 hónap és betöltöm a 17-et lassal 1 és fél éve tornázom 31-es kezekkel kezdtem 53 kg voltam . most 67 kg vagyok és 37,38 as kezeim vannak . Mellre kb 70kg 6 szor megy 76 kg 2 szer !étkezés rendben!Kiegészítők:Protein,Kreatin ,Hot Blood
Eddig így edztem heti 5-6 edzés !!!
Mell-Bic-Alkar
Hát-Tric
Váll-Láb
Eszt folytathatom így tovább vagy vagy változtassak ? egyre többet tornázok már nem érzem annyira a bedurranást és nemtudom miért ? edzéstervet váltsak? mert azon gondokoztam mert a gyakorlatok változók !!! Előre is köszönöm!!!
Azért kedves barátom, mert ostoba vagy.
Telirakod magad feleslegesen kiegészítőkkel, amikor semmi szükséged nem lenne rájuk. Semmi tudásbeli háttér csak nyomni mint az őrült. Az ilyenek miatt vannak előítéletekkel a kondizókkal szemben kb.
Helyesírási szótárat ajánlok, és rendes tanulmányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!