Írnátok nekem pár saját adattal?
A sztori az, hogy a vádlim kb 5-6 centivel vastagabb a felkaromnál, viszont a múltkor véletlenül tükörbe néztem alul, és rohadtul megijedtem, mert olyan vékony, pipaszár lábacskáim voltak, amilyeneket röhögni szoktunk, mint elrettentő példát a lábedzés hiánya tekintetében. Gondolom az lehet, hogy a csuklóm nagyon vékony, közben a bokám vastag, így a felkarom nem tűnik olyan gizdának.
Ezért kénbe tudjam, hogy vastag-e a bokám(ilyen hülyeségekkel ráérek foglalkozni, igen), írjátok le szépen, nektek mennyi.
Tehát felkar, csukló, vádli, boka adatokat kérnék, köszönöm.
Ui.: Hogyan kell mérni bokát? Kössük ki: szabványnak kinevezem a legvékonyabb pontot a lábfejem teteje fölött és a lábszáram alatt, ahol egy átlagos zokni vége lenni szokott.
Boka:23 cm
Csukló:17 cm
Vádli:44 cm
Boka:23
Felkar:44 cm
Most éppen diétámnak az utolsó 4 hetén vagyok,már 10 hete diétázom.Versenyre készülök.
Boka:21
Csukló:17
Felkar:41
Vádli:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!