Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok nekem pár saját adattal?

Írnátok nekem pár saját adattal?

Figyelt kérdés

A sztori az, hogy a vádlim kb 5-6 centivel vastagabb a felkaromnál, viszont a múltkor véletlenül tükörbe néztem alul, és rohadtul megijedtem, mert olyan vékony, pipaszár lábacskáim voltak, amilyeneket röhögni szoktunk, mint elrettentő példát a lábedzés hiánya tekintetében. Gondolom az lehet, hogy a csuklóm nagyon vékony, közben a bokám vastag, így a felkarom nem tűnik olyan gizdának.

Ezért kénbe tudjam, hogy vastag-e a bokám(ilyen hülyeségekkel ráérek foglalkozni, igen), írjátok le szépen, nektek mennyi.

Tehát felkar, csukló, vádli, boka adatokat kérnék, köszönöm.

Ui.: Hogyan kell mérni bokát? Kössük ki: szabványnak kinevezem a legvékonyabb pontot a lábfejem teteje fölött és a lábszáram alatt, ahol egy átlagos zokni vége lenni szokott.

#adat #boka #vádli #testképzavar #ostobavagyok #miértnemtanulokinkább?
2014. ápr. 9. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
B4szki de pihent vagy, nekem most nincs kedvem méregetni így intervallozás után
2014. ápr. 9. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne írj ide pihent kommenteket, mert azt hittem valaki tényleg írt.
2014. ápr. 9. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Boka:23 cm

Csukló:17 cm

Vádli:44 cm

Boka:23

Felkar:44 cm

Most éppen diétámnak az utolsó 4 hetén vagyok,már 10 hete diétázom.Versenyre készülök.

2014. ápr. 9. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Boka:21

Csukló:17

Felkar:41

Vádli:39

2014. ápr. 9. 23:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2014. ápr. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!