Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél liter colába belerakom a...

Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?

Figyelt kérdés

Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.

De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.

Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.

2013. dec. 29. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Osynho, esküszöm neked :D. Az, hogy követjük a kérdést, ugyanakkor kapjuk meg az értesítéseket és válaszolunk rá, ráadásul nagyjából tartalmilag hasonlót, nem jelent semmit. Max, hogy egyre jár az agyunk. De esküszöm neked, ilyen csicskaság, hogy gyorsan kilépjek és más profillal is osszam az észt, nem jutna eszembe. Nyomozd le az IP-címünket, vagy bármi, de az életemet ráteszem, hogy még csak nem is ismerjük egymást, nem volt még egy kanyi pm sem köztünk egész életünkben.

Végre kezd körvonalazódni, hogy miről is szól a vita. Arra vagy büszke, hogy egy benga endomorf alkattal sikerült felhúznod magad egy bár elég izmos, de ugyanakkor nem kicsit zsíros szintre. Extrém ektomorfként, ilyen szempontból a közeledbe sem érek, szóval ezen a téren kenterbe versz, ezt elkönyvelheted magadnak ;) De ez már régen nem az esztétikumról szól nálad, hanem hogy ki a nagyobb egyszerűen, a zsírosság mértéke pedig nem számít.

2013. dec. 30. 13:27
 62/71 Osynho ***** válasza:

ddrake: ne tagadd, azonos vagy velem XD

A másik, hogy te is rosszul kajálsz, azért nem nősz! Ne fogd a ektomorf testalkatodra, hanem menj a mekibe, meg egyél pizzát, amiben rengeteg kazein van! :D

2013. dec. 30. 13:34
 63/71 anonim ***** válasza:

[link]

látod ő is milyen sokra vitte, mert ő nem veti meg a jó fornettit, pizzát, meg minden sz4rt, mert abban milyen jó sok ch van, meg minden, ami kell, ami úgyis feltölti a glikogénraktáraidat. Sokkal nehezebb is nálam, és ugye itt ez a lényeg. Én meg csak ilyen kis nyominger 80 kilót sem elérő low sz4r vagyok, mert a sima csirke rizs étrenden élek, ennyi, jól elb4sztam :(

2013. dec. 30. 13:44
 64/71 A kérdező kommentje:

osynho

"Akkor ők is zsírosodnak szépen, gondolom"

sztem egy naturál formához képest én sem vagyok zsíros egy átlag zsírmennyiség lehet rajtam, annyi h ehhez egy nagy testsúly is társul, ahogy írtam, 115kg okt-ápr.-ig.

Ilyenkor semmit sem nézek, ami a hűtőben van azt elpusztítom, és betámadom a mekit meg a brger kinget is időnként, ha nincs itthon házi pizza.

"Fejtsd már ki, légy szíves, mitől nem jó a csirke + rizs!"

hazudnék ha nem próbáltam volna ki...de rossz, nem az a gond, h nem ettem eleget belőle, ehhez a testhez, napi 6-700 g rizst ettem meg (száraz mennyiség), ugye kifőzve jóval több...

de a csirkemell...hát az a kaja az, amit nem nagyon akarok többet enni, max pulykamell, az kicsit zsírosabb.

rizst eszek manapság is, de máshogy elkészítve, van benne zöldség, meg hagyma olaj, v zsír alapon pirítva, így lemegy, nagy nehezen.

" Vagy te majd megmondod a kákabélű Cutleréknek, hogy húzzanak a Mekibe"

őket nem ismerem, de sok régi muscular újságból az interjú megvan, ezekkel a testépítőkkel, pl dexter jackson, meg ronnie, az angyon szerette tömegelési időszakban ezeket a helyeket, meg a kajákat...

de az itthoni testépítőknél maradva, mert itt vannak ismerőseim, nem egy volt, aki ahogy végzett a versennyel, na mi volt az első útja???meki és cukrászda...de azt a mennyiséget amit ott bevert, azt senki földi halandónak nem kívánnám, még én is rosszul lettem volna.

"A gond a hulladék kajákkal van, amiket megeszel, nem a hússal"

ha kicsit belegondolsz, nem olyan hulladék ám, ahogy a média lefesti, miből is áll, pl a mekis kaja?

darált hús, saláta levél, sajt, paradicsom cikkelyek, meg egyéb feltétek...csupa egészséges dolog, nem rossz hidd el, elvileg ti is ezt eszitek, mikor kimérítek otthon a kaját, csak itt burgerek látványába van csomagolva mindez...jó lehet a cola nem a legjobb dolog, de megunhatatlan:)

". Te egyébként számolod, hogy mennyit eszel?

Tömegelés alatt semmit sem nézek, ha éhes vagyok, eszek, bármit, ami van...ált nápolyi, csokiparány, zsíros húsok, pulyka, marha, sertés, és a sütik, fornettis édességek, jégkrém...jah és napi 1 liter tej, mert enélkül kiszáradok.

"Egyébként alapvető ismeretek hiányáról tanúskodik a sok hozzászólásod, sőt ellent is mondasz magadnak"

hidd el nincsenek hiányosságaim az ismeretekben, én nagyon régóta csinálom ezt a sportot, és amikor kezdtem rengeteget olvastam a témában, lényegében újat nem tudnak írni, egyél sokszor, zsírmentesen oszt csá...vagyis ezt reklámozza pár webáruház önkéntes guruja, miért is??

a fiatalokat megfogják ezzel, és veszik a sok fehérjét, megy nekik az üzlet...van egy tápszerboltos haverom is, párszor elbeszélgettünk már ezekről a dolgokról...és ő is azt mondta, hogy a nagy többség aki tőle rendel, vagy vesz vmit a 18-25-26 éves korosztályból kerül ki...

2013. dec. 30. 17:20
 65/71 A kérdező kommentje:

Ddrake

"Nem vagyok Osynho, esküszöm neked :D"

gondolta, csak fura volt, h a két válaszíró, mindig ugyanakkor írt...

"Végre kezd körvonalazódni, hogy miről is szól a vita"

elvileg csak a kérdésről kéne szólnia, de mivel rengeteg hozzászóló írt, kezdett elmenni más irányba a beszélgetés...

"Arra vagy büszke, hogy egy benga endomorf alkattal sikerült felhúznod magad egy bár elég izmos..."

persze , ki ne lenne büszke, nem sok naturál haverom van, aki 100 kiló fölött lenne, és 50 feletti karja van...helyesbítek, csak koxxal tudta mindegyik ezt elérni...

naturál, nem naturál, ide vagy oda...azért sztem ez nem rossz dolog...

persze mikor nyáron lemegy róla pár kiló az aerob edzések miatt, akkor a zsír is lejjebb megy, és egész szálkás formát tudok hozni, 95-100 kiló körül

" De ez már régen nem az esztétikumról szól nálad"

lehet h már elment inkább testméretnövelés felé ez nálam, de sztem van ezzel így sok ember még...

én nem tagadom:)

2013. dec. 30. 17:28
 66/71 A kérdező kommentje:
ddrake, a szumós amit linkeltél, sztem egy nap megenné azt amit én egész héten...
2013. dec. 30. 17:30
 67/71 anonim ***** válasza:
Azért a genetikádnak elég sokat köszönhetsz, remélem tudod. Elég sokan ha fejen állnának sem tudnának ekkora testméretet összehozni. A sok haverod sem feltétlen azért egyszálbél, mert annyira rosszul csinál valamit. Te a levegőtől is képes vagy hízni, ők meg gondolom a másik véglet.
2013. dec. 30. 17:31
 68/71 anonim ***** válasza:
Amúgy az egy film és jó maszkmesterek keze által plusz dagiruhával néz ki úgy :D De igen, ha már ennyire eltolódik erre a célod, akkor legközelebb már a szumósoknak kell méregetned magad, hogy mekkora méretet sikerült összehoznod. Tank vagy, az biztos, de attól még valószínűleg ami neked beválik, másnak nem fog. Mellesleg elég fedett vagy, és kinek mi számít ugye jó formának; nagy izomtömeg, vagy minél nagyobb szárazság (ugye naturálban ez kb. "vagy az egyik, vagy a másik" kérdése).
2013. dec. 30. 17:53
 69/71 Osynho ***** válasza:

"sztem egy naturál formához képest én sem vagyok zsíros egy átlag zsírmennyiség lehet rajtam, annyi h ehhez egy nagy testsúly is társul, ahogy írtam, 115kg okt-ápr.-ig."

Ez így nem elég konkrét. Mi az az átlag zsírmennyiség? Hány % a testzsírod? Meg mi az az "egy naturál forma"? Ahány ember annyi genetika. Van ismerősöm, akin a bőrt nem csíped meg, olyan szálkás és kétpofára töm bármit.

"Ilyenkor semmit sem nézek, ami a hűtőben van azt elpusztítom, és betámadom a mekit meg a brger kinget is időnként, ha nincs itthon házi pizza. "

Pedig lehet, hogy ha szisztematikusan, tudatosan táplálkoznál, kevesebb zsír rakódna rád. Jó, írtad, hogy ez téged nem érdekel, de akkor ne írj már úgy a dologról, mintha ez lenne aj ó táplálkozás.

"de a csirkemell...hát az a kaja az, amit nem nagyon akarok többet enni"

Áhá! Szóval nem tetszik az íze! Na az tök más dolog! Csak akkor ezt írd. Mert ízlésekről kár vitázni, de az, hogy nem jó, az nem igaz. Kicsit máshogy hangzik ez így... És mi van akkor, ha valaki beír egy olyat, hogy ő bizony nem eszik mást ,csak csirkemellett, mert a többi kaja az nem jó? Ugyanaz az analógia.

"aki ahogy végzett a versennyel, na mi volt az első útja???meki és cukrászda...de azt a mennyiséget amit ott bevert, azt senki földi halandónak nem kívánnám, még én is rosszul lettem volna."

Verseny után igen. Előtte is? És miért ették ezeket? Azért mert jó kaja, vagy mert ezt kívánták? Ugye-ugye. Ők se azért, mert ez a jó, csak elegük lett a szabályos táplálkozássból és verseny után kell a "buli", a lazulás. Más téma.

"ha kicsit belegondolsz, nem olyan hulladék ám,"

De, hulladék. A fehérliszt és a cukor méreg. Meg a sok felesleges, rossz zsír. Nem azt mondom, hogy nem lehet fogyasztani, de erre építeni a táplálkozást egészségtelen. Ez tény, nem vita tárgya. A finomított ,semmi tápanyagot, rostot tartalmazó ételek csak felnyomják a vércukorszintet, gyorsan hízlalnak, aztán gyorsan leeseik a vércukorszint, ami miatt újra enni kell. És mit? Sz@r cukros, zsíros, fehérlisztes kaját. Ismét magas inzulinszint, ismét zsírosodás. Közben meg a szervezet kínlódik, mert alapvető tápanyagokhoz nem jut. És csiribú csiribá, így lesznek a minőségileg alultáplált, amúgy meg súlyosan elhízott emberek. Ehhez még csak hozzájön a mozgásszegény életmód, cigi, stb.

"miből is áll, pl a mekis kaja?

darált hús, saláta levél, sajt, paradicsom cikkelyek, meg egyéb feltétek...csupa egészséges dolog, nem rossz hidd el,"

Úú, ezt te se gondolhatod komolyan! :D Pont a mekis kaját hozod fel, mint jó példa? :D Szerintem guglizz rá, hogy miket találtak egy-egy elemzésnél, hogy honnan jön a "hús", hogy nevelik a salátát, milyen tápanyag összetétele van egy ilyen "egészséges" kajának. Az olajban tocsogó krumpliban mi a jó? Vagy a kólában? Sőt, nézd meg a super size me című filmet, talán az a legbeszédesebb. Még ha egy rendesen elkészített hamburgerről lenne szó, ahol tényleg helyben sütik a húst, rendes zöldséget tesznek bele, esetleg teljes kiörlésű a buci. de, neeem, a Meki az egészséges... :D

"jah és napi 1 liter tej, mert enélkül kiszáradok. "

OMG :P

"hidd el nincsenek hiányosságaim az ismeretekben"

Ne haragudj, de a kérdésed pl nem erről tanúskodik. Rengeteg kazein a pizzán? Hús? Mennyi 5-10g? A mekkdonáccra már kitértem. Ezek egészségtelen kaják, nem csak, hogy hízlalnak. És nem is a zsíros húsokról van szó, mert hobby szinten nyilván nem kell aszkéta életmódot folytatni, tehát belefér nyugodtan egy kis disznó is.

Aztán írod, hogy a haverjaid jumbot szednek, de vékonyak, nem fejlődnek. Később meg, hogy a tömegnövelőtől is zsíros lesz, aki szedi. Most akkor melyik?

Kicsit olyan vagy, mint azok az emberek, akik leírják, hogy csak hurkakolbász kell szalonnával, az hozza az erőt, meg napi 8 óra meló a földeken, az az igazi izom ám, nem a felfújt gagyi, ami ugye levegő, bezzeg a nagyapjuk 85 évesen traktort pörgetett a kisujján, a mai koxosagyúak meg 5kg súlytól sérvet kapnak. Nem véletlenül van kitalálva ez a kajálás hidd el. Hogy te nősz, az egy dolog. Miért ne nőnél? Rengeteg kalóriát beviszel. Persze, hogy izom is lesz, hiszen edzel. De ettől miért lenne rossz a "hagyományos" testépítő étrend. És nem béna, aki azt követi, nem lesz tőle kevesebb, hogy tudatosan táplálkozik, tervezi a napi bevitelt. Hogy te látsz olyanokat, akik nem nőnek, hiába esznek csak csirkerizst, az semmit se jelent. Valószínűleg valamit nem jól csinálnak, a másik meg, hogy a genetika mindent meghatároz Valaki elhízik attól a kajától, amitől más nem tud fejlődni, ahogy egy edzésterv is lehet, hogy valakinek jó, valakinek meg semmi fejlődést nem hoz. :) Sok olyan embert ismerek, aki egyszerűen nem érti, miért nem fejlődik és szteroidon gondolkozik. Aztán megkérdezem mit eszik és megvilágosodok...

Az is érdekes, hogy egy kérdést tettél fel, majd megpróbálsz minket meggyőzni a teóriád helyességéről. :D

2013. dec. 30. 18:28
 70/71 anonim ***** válasza:

Kedves mélyen tisztelt kérdező!

Mi megválaszoltuk hogy fél liter kóla fehérjével és kreatinnal megfűszerezve pizzával lekísérve nem előnyös izomnövelés szempontjából.

Egyébként meg ha szeretsz egy elhízott zsíros ember lenni akkor ne is változtass ezen az életmódon. Szíved joga így élni mi ezt tiszteletben tartjuk de nem találjuk előnyösnek.

Üdv: Márk aki kis gizda 173cm és 70kg. 20 kg zsírral 90 lennék de nem szeretnék.

2013. dec. 30. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!