Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?
Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.
De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.
Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.
Nem mersz képet tenni kérdező, ergo hiteltelen vagy. Ennyi, nulla formád van ezek szerint, mert ha lenne valami, akkor ki mernéd tenni. Szóval csak duma van, trollkodás.
A colába meg tegyél fehérjét, igen sok észre vall. Rázd össze, utána vedd le a shaker tetejét, meglátod mennyi marad benne.:)
ddrake és osynho
ez a két felhasználónév ugyanahhoz a személyhez köthető??
mert amikor ddrake írt, pár percre rá a másik is, nézzétek csak vissza...de mindig ugyanakkor...
montez mi már cseréltük képet egy szintén ilyen hihetetlennek tűnő kérdés kapcsán amit én tettem ki...
mégegyszer nem küldenék...
üdv:)
a golfos
Nem hiszem, hogy ddrake lennék. Legalábbis nem tudok róla. :D
Kép?
montezzel én már cseréltem, a névről tudja h ki vagyok...
rajtad a sor...
küld el privátban, ne szégyelld amit elértél, én is megmutatom majd h nézek ki.
itt mindenki a céljai felé küzd, ki így ki úgy...
aki képet akar, fölösleges ide többet kiírnia...legyen kedves egy képet privát üzenetben küldeni a testépítő fizikumáról én is küldök, ahogy írtam.
ennyit erről, és mindjárt kiderül ki a szájkaratés...
egy nyilvános oldalra nem fogok képet kirakni...
és ahogy írtam, tegnap este volt aki küldött képet, a régebben felsoroltak közül, neki én is küldtem, és megbeszéltük ezt a testépítés dolgot.
szóval, jöhetnek a privát üzik, aki nem trollkodik, ahogy itt vki fogalmazott:)
"küld el privátban, ne szégyelld amit elértél, én is megmutatom majd h nézek ki. "
Irreleváns, hogy én mit szégyellek, vagy mit értem el. És már csak azért se küldök képet :P Te tettél egy állítást, amit nem támasztasz alá. Én nem mondtam semmit sem a fizikumomról, csak kétségbe vontam a te állításaidat a szerinted helyes étrendről (amit te is belátnál, ha utánaolvasnál).
"ennyit erről, és mindjárt kiderül ki a szájkaratés... "
Eddig te. ;-)
"egy nyilvános oldalra nem fogok képet kirakni..."
Nem is kell, jöhet privátban.
"aki nem trollkodik, ahogy itt vki fogalmazott:)"
Reméltem, hogy trollkodsz, de ha komolyan gondolod ezeket, akkor nagyobb a baj. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!