Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél liter colába belerakom a...

Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?

Figyelt kérdés

Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.

De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.

Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.

2013. dec. 29. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

Nem mersz képet tenni kérdező, ergo hiteltelen vagy. Ennyi, nulla formád van ezek szerint, mert ha lenne valami, akkor ki mernéd tenni. Szóval csak duma van, trollkodás.

A colába meg tegyél fehérjét, igen sok észre vall. Rázd össze, utána vedd le a shaker tetejét, meglátod mennyi marad benne.:)

2013. dec. 30. 12:31
 42/71 A kérdező kommentje:

ddrake és osynho

ez a két felhasználónév ugyanahhoz a személyhez köthető??

mert amikor ddrake írt, pár percre rá a másik is, nézzétek csak vissza...de mindig ugyanakkor...

2013. dec. 30. 12:32
 43/71 A kérdező kommentje:

montez mi már cseréltük képet egy szintén ilyen hihetetlennek tűnő kérdés kapcsán amit én tettem ki...

mégegyszer nem küldenék...

üdv:)

a golfos

2013. dec. 30. 12:33
 44/71 Osynho ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ddrake lennék. Legalábbis nem tudok róla. :D

Kép?

2013. dec. 30. 12:36
 45/71 A kérdező kommentje:

montezzel én már cseréltem, a névről tudja h ki vagyok...

rajtad a sor...

küld el privátban, ne szégyelld amit elértél, én is megmutatom majd h nézek ki.

itt mindenki a céljai felé küzd, ki így ki úgy...

2013. dec. 30. 12:38
 46/71 A kérdező kommentje:

aki képet akar, fölösleges ide többet kiírnia...legyen kedves egy képet privát üzenetben küldeni a testépítő fizikumáról én is küldök, ahogy írtam.

ennyit erről, és mindjárt kiderül ki a szájkaratés...

egy nyilvános oldalra nem fogok képet kirakni...

2013. dec. 30. 12:41
 47/71 A kérdező kommentje:

és ahogy írtam, tegnap este volt aki küldött képet, a régebben felsoroltak közül, neki én is küldtem, és megbeszéltük ezt a testépítés dolgot.

szóval, jöhetnek a privát üzik, aki nem trollkodik, ahogy itt vki fogalmazott:)

2013. dec. 30. 12:45
 48/71 anonim ***** válasza:
Én pedig simán vállalom a formámat kérdező, pedig nem egy nagy fizikum. Tudom ki vagy, küldtél régebben képet, meg is van, de hidd el nagyon sok a zsír rajtad. szóval nem jött be neked sem ez a fajta kajálás. Nagyon messze vagy egy szálkás formától, az meg nem nagy dolog, hogy felpakolsz magadra 20kg zsírt.
2013. dec. 30. 12:47
 49/71 anonim ***** válasza:
Nekem a jelenlegi formám ilyen féléve szinten tartás van azóta így nézek ki [link]
2013. dec. 30. 12:50
 50/71 Osynho ***** válasza:

"küld el privátban, ne szégyelld amit elértél, én is megmutatom majd h nézek ki. "

Irreleváns, hogy én mit szégyellek, vagy mit értem el. És már csak azért se küldök képet :P Te tettél egy állítást, amit nem támasztasz alá. Én nem mondtam semmit sem a fizikumomról, csak kétségbe vontam a te állításaidat a szerinted helyes étrendről (amit te is belátnál, ha utánaolvasnál).

"ennyit erről, és mindjárt kiderül ki a szájkaratés... "

Eddig te. ;-)

"egy nyilvános oldalra nem fogok képet kirakni..."

Nem is kell, jöhet privátban.

"aki nem trollkodik, ahogy itt vki fogalmazott:)"

Reméltem, hogy trollkodsz, de ha komolyan gondolod ezeket, akkor nagyobb a baj. :/

2013. dec. 30. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!